• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Olimpinė ir pasaulio čempionė Rūta Meilutytė ramiai sutiko žinią, kad ji – geriausia 2012 metų Lietuvos sportininkė.

REKLAMA
REKLAMA

Geriausia Lietuvos 2012 m. sportininkė plaukikė Rūta Meilutytė antradienį vakare parskris į Vilnių, kur trečiadienį „Karolinos“ viešbučio konferencijų centro didžiojoje salėje vyks šventinis 2012 m. geriausiųjų Lietuvos sportininkų pagerbimo vakaras.

REKLAMA

„Rūtelė jau priprato prie pergalių ir įvairių pagerbimų, todėl žinią, jog ji išrinkta geriausia metų Lietuvos sportininke, sutiko santūriai, savęs nesusireikšmindama. „Vis vien malonu, kai tave įvertina ir pagerbia“, – pasakė ji. Gaila, kad man neteks matyti to iškilmingo ir jaudinančio momento, kai Rūtelei bus įteiktas pagrindinis geriausios metų sportininkės prizas. Įsivaizduoju, kaip viskas bus gražu. Aš į Lietuvą grįšiu tiktai vasario 8 dieną“, – sakė olimpinės ir pasaulio čempionės tėvas Saulius Meilutis.

REKLAMA
REKLAMA

Anot plaukikės tėvo, praėjusieji metai visai jo šeimai buvo ir įspūdingi, ir įtempti, tačiau dar buvo ir užkulisinis gyvenimas, kurio niekas nematė. „Bet emocijos per kraštus veržėsi, tiek visko buvo nuostabaus ir nepakartojamo“, – pridūrė S. Meilutis.

Ar Rūta Lietuvoje ilgiau pabus?

Šįkart ne. Pabuvos iškilmėse „Karolinoje“ ir kitos dienos rytą išskris atgal. Rūtelė labai stropi, niekada nepraleidžia treniruočių, todėl prieš pagerbimą ji dar yra numačiusi pasitreniruoti. Vilniuje kelias laisvas valandas ji praleis su broliais Mindaugu ir Margiriu bei močiute, kuri atvažiuos iš Kauno.

Kaip abiems su Rūta dabar sekasi Plimute?

Viskas normaliai. Dienos bėga greitai – nespėji atsikelti, o jau reikia eiti miegoti. Rūtelės gyvenimas ypač intensyvus: mokslas, treniruotės, varžybos. Nepastebėsiu, kaip jinai ir subręs, nes dabar dar vis vien yra vaikas.

Marytė Marcinkevičiūtė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų