REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Milan“ klubo vice-prezidenas Adriano Galliani pranešė, kad, nepavykus susitarti su „Santos“ dėl Robinho pardavimo, puolėjas liks „Milan“ klube.

REKLAMA
REKLAMA

A.Galliani derėjosi su „Santos“ ekipa ir norėjo iš jų už Robinho gauti 10 milijonų eurų. Visgi susitarimo pasiekti nepavyko nei klubui, nei pačiam Robinho, taigi šis sandėris buvo nutrauktas.

REKLAMA

„Visi sandėriai dėl Robinho pardavimo yra nutraukti. Puolėjas yra išbrauktas iš parduodamų žaidėjų sąrašo“, - kalbėjo A.Galliani.

„Jis norėjo grįžti į „Santos“, bet nei Robinho, nei „Milan“ su Brazilijos klubu nepasiekė finansinio susitarimo. Aš paskambinau prezidentui Silvio Berlusconi ir pranešiau jam šią žinią. Mes abu esame laimingi, kad Robinho liks mūsų klube".

„Pats žaidėjas taip pat iš tikro nenorėjo palikti Milano, jis tik norėjo grįžti namo, taigi Robinho yra laimingas, kad liks mūsų klube. Su juo, mes ir toliau turėsime penkis puolėjus“, - užbaigė A.Galliani.

Šiame sezone Robinho sužaidė 11 lygos rungtynių ir per jas įmušė 2 įvarčius. Be Robinho, „Milan“ savo puolimo grandyje dar turi Stephaną El Shaarawy, M'Baye Niangą, Giampaolo Pazzini ir Bojaną Krkičių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų