REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Šeštadienio vakarą LNK televizijos žiūrovai turėjo galimybę stebėti jau priešpaskutinę populiariojo realybės šou "Radži ieško žmonos" laidą, kurioje per tokį ilgą laiką buvo visko: ašarų, juoko, pavydo, bučinių ir netgi muštynių.

Šeštadienio vakarą LNK televizijos žiūrovai turėjo galimybę stebėti jau priešpaskutinę populiariojo realybės šou "Radži ieško žmonos" laidą, kurioje per tokį ilgą laiką buvo visko: ašarų, juoko, pavydo, bučinių ir netgi muštynių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

"Aš nervuojuosi, nes man reikės priimti sprendimą, bet aš jau beveik žinau, ką pasirinksiu", - tokiais intriguojančiais žodžiais prabilo svajonių jaunikiu tituluojamas Radžis vos prasidėjus laidai.

REKLAMA

Visų dalyvių susitikimas ir karšta naktis

Staigmena merginoms tapo į Taujėnų dvarą atvykusios visos senbuvės dalyvės, kurios taip pat kovojo dėl Radžio širdies, bet joms nepavyko pasiekti pusfinalio.

"Pasiilgau aš to Radžio ir šėlsmo su merginomis, nesmagus jausmas man viduje", - prisipažino į dvarą atvykusi senbuvė Elena.

Merginos džiūgavo ir klykavo iš džiaugsmo bei nenustojo mergaitiškai plepėti. Merginų vakarą vainikavo mergvakaris, kurio metu visos linksminosi iš širdies ir šėliojo su sportišku striptizo šokėju.

REKLAMA
REKLAMA

„Mane išsivedė šokti, bet aš nenorėjau, nes man toks viliojimas, trynimasis, tai tikrai ne su bet kuo, vat būtų Radži, tai kitas reikalas“, - kalbėjo po striptizo tylioji Ilona.

Erotinėmis fotosesijomis išgarsėjusi Inesa taip pat sušoko striptizą, nuo jos neatsiliko ir kuklioji Ilona, kiek sukaustytais ir droviais judesiais taip pat bandžiusi šokti viliotinį.

„Aš nemėgstu šokti striptizo, bet teko kažkaip išsisukti, taip gražiai atrodžiau su blizgučiu, kaip kalėdinė eglutė“, - apie savo šokį kalbėjo pati Ilona.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

"Aš manau, kad Radži nieko prieš, kad parodžiau gražiausias savo kūno vietas" , - kalbėjo Daiva, sušokusi itin atvirą striptizą bei pademonstravusi apnuogintą savo kūną.

"Man buvo baisu į ją žiūrėti", - po Daivos šokio kalbėjo pasibaisėjusi Ilona.

„Jeigu aš parodau stringus, tai jau aš kalė? Nematė niekas, kad aš daryčiau džigidžigi, tik gražų kūno sudėjimą ir apatinius“, - kalbėjo į kampą užspausta Daiva, apkaltinta palaidu elgesiu.

Sensacija: sugrįžusi Vilma

Netikėtumu žiūrovams ir likusioms dalyvėms tapo praeitą savaitę iškritusios gražuolės juodaplaukės Vilmos sugrįžimas. Ši mergina pagarsėjo aistringu bučiniu su Radžiu vonioje, o pats dainininkas niekada neslėpė simpatijų šiai dalyvei.

REKLAMA

Vilma į projektą sugrąžinta vietoj netikėtai susirgusios Inesos. „Susirgau vėjaraupiais, gal užsikrėčiau nuo brolio, esu išberta spuogais. Sveikata yra svarbiausia, todėl man tenka pasitraukti. Savo nuodingąjį obuolį skiriu merginai, kurios nesuprantu – Ilonai“, - per telefoną kalbėjo iš namų Inesa.

Daugiausiai obuolių surinko tylenė Ilona, kuri ir turėjo užimti pirmą karštąją kėdę. Šou favorite laikoma Daiva gavo portalo Balsas.lt skaitytojų suteiktą neliečiamybę - ši mergina praeitą savaitę sulaukė daugiausiai palaikančių skaitytojų balsų.

REKLAMA

„Jeigu iškrisčiau, tai būtų labai bloga ir negera, gal net depresija mane užpultų“, - kalbėjo skandalistė Nijolė, bijodama, kad jos nepasodintų ant antrosios kėdės.

Absurdiška, bet ant antrosios kėdės Radžis pasodino būtent Nijolę "Ji pati kalba apie išėjimą, todėl tegu ji ir sėdasi", - paliepė jis.

Nijolė, supykusi dėl tokio Radžio sprendimo kategoriškai atsisakė vėl sėstis ant kėdės (ši dalyvė daugiausiai kartų iš visų buvo užėmusi karštąją kėdę, - red.past.) ir atsistojusi tiesiog išėjo iš salės. Kol žiūrovai stebėjo netikėtoje situacijoje paleistą reklamą, organizatoriams pavyko nuraminti Nijolę ir ji nepatenkinta bei įsižeidusi užėmė karštąją kėdę. "Aš norėčiau, kad liktų Ilona, nes ji yra moteris", - kalbėjo Vilma, paklausta, kuri, anot jos, turėtų likti projekte.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

"Aš manau, kad lygiosios, nes Ilona - dama, bet Nijolė labai pasikeitė" , - kalbėjo Daiva.

"Jeigu manote, kad tinkų Radžiui, palikite mane projekte", - prašė žiūrovų Ilona.

"Jeigu norite - palikite, jeigu nenorite - išmeskite", - abejingai kalbėjo Nijolė, įsižeidusi, kad jau tiek kartų buvo pasodinta ant kėdės.

Projektą žiūrovų sprendimu turėjo palikti būtent Nijolė, mergina, kuri pagarsėjo skandalingumu ir sunkiu charakteriu. Panašu, kad jos nuojauta dėl iškritimo buvo teisinga, itin bijojusi užimti antrąją karštąją kėdę ji turbūt nujautė gresiantį iškritimą.

REKLAMA

Atvirumo valandėlė

"Pamačiusi Nijolę iškart pagalvojau, iš kur ji tokia - nuaugusiom šaknim. Dabar dailesnė, prisižiūri apvalumus", - atviravo Daiva apie tai, ką pagalvojo pirmąkart pamačiusi skandalingąją Nijolę.

"Mane čia labai sutvarkė, jaučiuosi dar gražesnė" , - pritarė jai pati Nijolė.

"Rodė savo vaikystės nuotraukas, senelio", - kabėjo Ilona, paklausta, ką veikė su Radžiu keletą naktų ir ar neįvyko tarp jų kažko intymaus.

"Tikrai kažkas tarp jų vyko, tik ji, kaip visada, nieko nesako" , - vienbalsiai nutarė merginos.

"Nieko nebuvo Paryžiuj. Jis padorus vaikinas, nepuolė verstis į lovą, bet bučinys buvo", - pasakojo Daiva, paklausta, ar Paryžiuje nepasimylėjo su Radžiu.

Kaip likusioms merginoms seksis kovoti dėl svajonių jaunikio - pamatysite jau kitą šeštadienį, kurio metu įvyks didysis finalas - Radžis turės išsirinkti savo vienintelę, kuri, jo nuomone, bus verčiausia jo širdies.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų