REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vyrų žurnalas Men's Health“ amerikiečių pop dainininkę Katy Perry paskelbė seksualiausia 2013 metų moterimi. Žurnalas sudarė kasmetinį šimto gražiausių moterų – pramogų verslo atstovių, aktorių, televizijos laidų vedėjų ir modelių – sąrašą. Be išorinio grožio, žurnalas pažymėjo ir tokius 28 metų K. Perry privalumus, kaip pasiekimai muzikos srityje (tarp jų „Grammy“ nominacijos), humoro jausmas ir mokėjimas semtis įkvėpimo.

REKLAMA
REKLAMA

Į gražuolių dešimtuką pakliuvo tokios žinomos aktorės, kaip Angelina Jolie, Scarlett Johansson ir Jennifer Aniston. Tarp pramogų verslo įžymybių – Sovietų Sąjungoje gimusi prancūzų aktorė ir modelis Olga Kurilenko. Pirmasis sąrašo dešimtukas yra toks: 1. Katy Perry

REKLAMA

2. Mila Kunis

3. Christina Hendricks

4. Jennifer Lawrence

5. Jennifer Aniston

6.Scarlett Johansson

7.Angelina Jolie

8. Beyonce

9. Gisele Bündchen

10. Amber Heard

Į „Men's Health“ gražuolių šimtuką pateko ir tokios įžymybės, kaip aktorė Charlize Theron (36 vieta), dainininkė Jennifer Lopez (72 vieta), Kembridžo hercogienė Catherine (Kate Middleton) (73 vieta), aktorė Emma Watson (88vieta), aktorė Natalie Portman (83 vieta), dainininkė Lady Gaga (92 vieta) ir kitos. Pasaulio gražuolių šimtuko gale – JAV televizijos laidų vedėja Maggie Grace.

Žurnalas „Men's Health“ leidžiamas 44 šalyse, leidinio skaitytojų – 20 milijonų.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų