• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prieš pat Naujuosius metus žiniasklaidoje pasirodė gandai, jog kompanija „Intel“ ketina išleisti savo firminį TV priedėlį, kuris leistų per kabelinį tinklą žiūrėti programas ir filmus, o taip pat parsisiųsti norimą vaizdo medžiagą.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip visuomet, jei kalbama apie didelės kompanijos norus, atsirado šaltinių, įsitikinusių apie tokių norų nerealumą. Štai „GigaOm“ tvirtina, jog parodoje „CES 2013“ kompanija „Intel“ jokių TV priedėlių anonsuoti neketina, o paslapties šydas bus praskleistas nebent vasario mėnesį, tuo tarpu TV priedėlių bandymai prasidės tik kovo mėnesį. Šaltinių teigimu, „Intel“ iš tikrųjų nori tapti stipriu kabelinės TV rinkos žaidėju, o tokių planų priežastimi tapo korporacijos „Apple“ veiksmai šiame segmente (jau turime priedėlį „Apple TV“) bei noras pristatyti savo televizorių, apie kurį kalbama jau nuo praėjusių metų.

Įdomu tai, kad galimos „Intel TV“ paslaugos prenumeratoriai galės programas žiūrėti ne tik per televizorių, tačiau ir per daugelį vartotojiškų elektronikos įrenginių – nešiojamuosius, planšetinius kompiuterius, išmaniuosius telefonus. Teigiama, kad „Intel“ savo priedėlį pardavinės tiesiogiai bei pritraukdama JAV mažmeninės prekybos tinklus. Priedėlio tarptautinės perspektyvos kol kas nesvarstomos. Minėto projekto plėtra, šaltinių teigimu, užsiims korporacijos padalinys „Intel Media“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų