REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Tai vienos didžiausių ir neįtikimiausių metamorfozių, kurias patyrė paprasta mergaitė, tapusi žvaigžde ir reitingų karaliene. Pasižiūrėkite, kaip laikui bėgant keitėsi garsi Holivudo aktorė Jennifer Aniston.

Tai vienos didžiausių ir neįtikimiausių metamorfozių, kurias patyrė paprasta mergaitė, tapusi žvaigžde ir reitingų karaliene. Pasižiūrėkite, kaip laikui bėgant keitėsi garsi Holivudo aktorė Jennifer Aniston.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Eilinė tamsiaplaukė

Aktorė Jennifer Aniston laikui bėgant tapo vis patrauklesnė. Seksualiausių , stilingiausių moterų reitinguose ji užima itin aukštas vietas, už savęs palikdama daug jaunesnes damas. Tačiau kai ji buvo vaikas, to nesitikėjo niekas. Gimusi 1969 metais, vadinamosios „gėlių vaikų” epochos žydėjime, ji buvo eilinė tamsiaplaukė mergaitė, ir jokie ženkliai ne žemėje, nei danguje nežadėjo, kad laikui bėgant ji taps auksaplauke gražuole. Lyg žvaigždė iš seno filmo

REKLAMA

Ankstyvos jaunystės nuotraukose Jennifer atrodė kaip berniūkštis. Ženklų, kad ji taps itin patraukia moterimi, dar vis nebuvo, tačiau jaunute Jen jau buvo domimasi. Vienas iš pirmųjų jos gerbėjų Michael Baroni yra sakęs, kad kažkokiame renginyje ji pasirodė su seksualia raudona suknele ir „jau tada atrodė kaip Hollywood‘o žvaigždė”.

Pirmosios permainos

Trumpi plaukai ilgai buvo viena iš Jennifer stiliaus detalių. Tačiau vėliau žvaigždė nusprendė iš esmės keisti įvaizdį. Prasidėjo ilgų plaukų periodas. Pasikeisti padėjo ir naujas makiažas. Bet savo kelio į kino aukštumas pradžioje J. Aniston dažėsi lūpas ne itin jai tinkančia tamsia spalva.

REKLAMA
REKLAMA

Lemtingas vaidmuo

J. Aniston karjera iš pradžių nebuvo tokia, kokios ji norėjo. Po vaidmens seriale „Molly” ir kelių mažesnių vaidmenų, buvo pauzė. Vis dėlto jauna aktorė po kurio laiko gavo dar vieną šansą. 1994 metais ji dalyvavo bandymuose filmuotis seriale „Draugai”, ir pataikė į dešimtuką. Šis serialas tapo ne tik esminiu posūkiu jos karjeroje. Tada gimė tokia J. Aniston, kokią ją žinome dabar, o jos šukuoseną ėmė kopijuoti viso pasaulio moterys. Buvo tik viena problema – kultinė šukuosena nepatiko pačiai J. Aniston.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Būtent tuo metu aktorės makiažas tapo natūralesnis, pasikeitė ir jos drabužių stilius. Kaip tik tokia J. Aniston buvo, kai 1998 metais prasidėjo jos romanas su kitu garsiu aktoriumi Bradu Pittu.

Jennifer šukuosenos

Per 10 metų, kai buvo filmuojamas serialas "Draugai", aktorės šukuosena keitėsi: plaukai tapdavo tai ilgesni, tai trumpesni, bet visuomet šviesūs. Tačiau ji jau niekada nesugrįžo prie tos šukuosenos, su kuria filmavosi pirmajame sezone.

100 procentų moteriškumo

Kad ir kokios būtų jos asmeninio gyvenimo peripetijos, J.Aniston atrodo žydinti. Ji akcentuoja paprastumą, bet kartu yr air labai moteriška bei seksuali. Joje nėra nieko vulgaraus, gal dėl to moterys nori atrodyti taip, kaip ji. Aktorė buvo vadinama šukuosenų karaliene ir jau daugelį metų pirmauja labiausiai kopijuojamų šukuosenų kategorijoje. Sulaukusi 44 metų ji gali pasigirti ir nepriekaištinga figūra. „Nieko nėra geresnio negu natūralus serotoninas, kuris išsilaisvina smegenyse dėl fizinių krūvių”, – tikina žvaigždė.

REKLAMA

Pats seksualumas

Gražiausios Hollywood‘o kojos, gražiausi plaukai, gražiausi drabužiai, gražiausias užpakaliukas – tokie ir panašūs epitetai dažnai pridedami prie J. Aniston vardo. Už tai daugybė moterų atiduotų bet ką.

Partnerių stilius

Kartais teigiama, kad J. Aniston stilius šiek tiek supanašėja su jos partnerių stiliumi. Pavyzdžiui, kai 1998-2005 metais tęsėsi J. Aniston romanas su Bradu Pittu, aktorės plaukai buvo itin ilgi, o jos stilių kai kas apibūdina kaip „mergina kaimynė”.

Pateikiamas ir kitas pavyzdys: „Oskarų”, Auksinio gaublio. „Emmy” apdovanojimuose, festivalyje Kanuose Jennifer buvo raudonos spalvos karaliene. Dar viena J.Aniston stiliaus metamorfozė siejama su Justinie Theroux: tamsi spalva ir roko stilius.

REKLAMA

Nosies ir krūtų operacija

Kartais pasigirsta gandų apie plastines operacijas, kurios esą darytos J. Aniston. Ji pati prisipažino, kad yra atlikta nosies, kuri buvo sulaužyta dar vaikystėje žaidžiant, operacija. Tačiau aktorė neigia, kad yra pasididinusi krūtinę. J. Aniston net pareiškė, kad kiekvienam, kuris suabejos, kad jos krūtinė neoparuota, leis prie jos prisiliesti. Niekas neneigia, kad J. Aniston nuėjo ilgą kelią, kad taptų tokia, kokia yra dabar. Šiandien sunku įžvelgti panašumą tarp jaunos tamsiaplaukės mergaičiukės, žvelgiančios iš senų nuotraukų. Tačiau tuo pačiu metu ji išliko natūrali.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kas kartą vis seksualesnė

2009-siais J. Aniston sukako 40 metų, bet niekas nenuneigs, kad kaip tik dabar ji atrodo geriausiai. Ir taip pat jaučiasi: „Turiu pasakyti, kad iš tikrųjų jaučiuosi geriau negu bet kada gyvenime”, – sakė ji vienoje televizijos laidoje likus visai nedaug laiko iki 40-ojo gimtadienio.

Joga, dieta, brangi kokybiška kosmetika, poilsis geriausiuose kurortuose. Visa tai lėmė, kad aktorės oda atrodo kaip 20-metės. Laikui bėgant jos apdarai tapo vis trumpesni ir drąsesni, dekoltė – vis atviresnė. Todėl nestebina, kad „Men's Health“ skaitytojai išrinko ją pačia seksualiausia visų laikų moterimi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų