REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Paryžiaus „Saint-Germain“ klubo treneris Carlo Ancelotti tvirtina, kad nėra jokių šansų, jog Madrido „Real“ puolėjas Cristiano Ronaldo pereis į PSG klubą.

REKLAMA
REKLAMA

Visai neseniai Ispanijos spauda rašė, kad C.Ronaldo nesutiko su „Real“ pratęsti sutarties. Spauda taip pat rašė, kad portugalu domisi „Manchester United“ bei PSG, tačiau pastarosios komandos treneris tikina, kad jo treniruojamas klubas nemedžioja šio puolėjo.

REKLAMA

„Nėra jokių šansų, kad C.Ronaldo atvyks į Paryžių. Pinigai nėra svarbiausia. Svarbiausia yra jo atstovaujamo klubo valia“, - dienraščiui „La Stampa“ sakė C.Ancelotti.

„Jis puikus talentas, kuriam reikia žaisti užtikrintai. Man patinka žaidėjai su puikiomis savybėmis ir tokių aš turiu. Ką perskaitau laikraščiuose yra visiška nesąmonė. Su Lucasu Moura mes jau turėsime 30 žaidėjų ir man daugiau futbolininkų tikrai nereikia“, - toliau kalbėjo C.Ancelotti.

Treneris iš Italijos prakalbo ir apie nuolatos augančius gandus siejančius „Real“ trenerį Jose Mourinho su PSG ekipa: „Dėl to esu labai ramus. Žmogus, kuris kalbėjo apie J.Mourinho ir C.Ronaldo nėra klubo savininkas. Ekipos savininkas galvojai visiškai kitaip“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų