REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Paskutinė 2012-ųjų metų diena - ant nosies, o jūs nežinote, kur švęsti? Netempkite gumos ir, jeigu dar nesuplanavote, siūlome keletą renginių.

Paskutinė 2012-ųjų metų diena - ant nosies, o jūs nežinote, kur švęsti? Netempkite gumos ir, jeigu dar nesuplanavote, siūlome keletą renginių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Gruodžio 29-31 dienomis Nida, prieplaukos vyninė, pristato tris šventinio judesio naktis gražiausiame Lietuvos kampelyje! Tradiciškai palydėti senus ir pasveikinti naujus kviečia jūra ir visas būrys didžėjų bei atlikėjų. Naujametinį savaitgalį Nidoje įgarsins Gerai Gerai & Miss Sheep,Pro-Duce šefas Virus J kartu su vokaliste Kristina ir house muzikos naujienas pristatyti skubantys Groovy Faction, MD Substance ir Curly Music. Prie šių svečių prisijungs vietiniai - pajūrio bangas nuolat gaudantis ir transliuojantis Neringa FM kolektyvas bei šilkinį disco skambesį puoselėjantys klaipėdiečiai Diskonektai.

REKLAMA

31 d. Klaipėdos „Švyturio arenoje“, 17 val., sportinių šokių kolektyvas „Žuvėdra“ kviečia į Naujametį šou, kurio 2 val. trukmės programą papildė ne tik naujais šokių numeriais, bet ir pasikvietė svečių. Šį kartą „Žuvėdrai“gyvai gros valstybinis pučiamųjų instrumentų orkestras „Trimitas“. Kartu su juo Naujametę programą papildys savo unikaliais, skambiais balsais Vaida Genytė ir Merūnas Vitulskis. Dar nė karto nematytas bendras „Žuvėdros“ ir jaunojo akordeono virtuozo Martyno Levickio pasirodymas.

REKLAMA
REKLAMA

31d., 19 val., Vilniaus „Pramogų arenoje“ – Jūsų lauks Maskvos miesto baletas „Gulbių ežeras“. 1988 metais įkurtas „Maksvos miesto baletas“ yra viena sėkmingiausių baleto meistrų trupė pasaulyje, savo šokio precifika ir jausmingumu jau keletą dešimtmečių žavinti tiek išrankius meno ekspertus, tiek pradedančius pažintį su šokio menu žiūrovus. Naujųjų metų išvakarėse mūsų šalies publiką svečiai iš Rusijos stebins įmantriais kostiumais, scenografija, bei nepriekaištingu šokiu.

31d., 16 val., Vilniuje, Radvilų rūmuose vyks Naujametinis koncertas su Quorum ir Puodžiukų duetu. Šis koncertas - tai unikali galimybė išgirsti grynai vokalinės muzikos atlikėjus greta prisiekusių instrumentininkų. Pirmiems atstovauja vyrų vokalinis ansamblis „Quorum“, dainuojantis išskirtinai a cappella, bet ši kartą pasiryžęs iš dalies sugriauti šią tradiciją. Jiems talkins Dainiaus ir Aido Puodžiukų duetas – klasikinis smuiko ir fortepijono ansamblis. Šis renginys yra vienas didžiausių kūrybinių eksperimentų atlikėjų biografijoje ir turėtų pradžiūginti tiek vieno, tiek kito kolektyvo gerbėjus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

31 d., 20 val., Vilniaus Šv. Kotrynos bažnyčioje – Naujametis Flamenkas. Ugningasis flamenkas ir orkestras...Nustebote? Tačiau tai – Naujųjų išvakarės, todėl viskas įmanoma! Šv. Kotrynos bažnyčioje palydint senuosius, liesis flamenko garsai, dovanojami žaviojo gitaros virtuozo Carloso Piñanos, perkusininko Miguelio Angelio Orengo ir Šv. Kristoforo kamerinio orkestro, diriguojamo Donato Katkaus. Koncerte skambės C. Piñanos sukurta flamenko siuita, kurioje ugningi ritmai, pietietiškas temperamentas persipina su turtingu, išraiškingu, sodriu orkestru skambesiu. Skirtingos kūrinio dalys alsuoja vis kita nuotaika – nuo romantiškų Ispanijos peizažų iki tikro flamenko šokio šėlsmo.

REKLAMA

Paskutinį metų vakarą Klaipėdos koncertų salę užlies „Naujametinis garsų fejerverkas“. Į kerinčio grožio aukštumas kils dangiškas Merūno Vitulskio balsas ir krikštolinė Marijos Fedotovos fleita. Klaipėdos kamerinis orkestras žavės spalvingu ir aistringu muzikavimu. Visa tai vyks gruodžio 31-ąją, pirmadienį, 18 valandą, likus tik kelioms valandoms iki vidurnakčio, kai padangę nušvies šviesų fejerverkas.

Kauno kamerinis teatras kviečia pasitikti Naujuosius kartu su „Plikagalve dainininke“. 31 d. 18 val. bus rodoma ypatinga, nepakartojama, Naujųjų metų šventei skirta absurdo komedija E.Jonesko „Plikagalvė dainininkė“, kurioje sutiksite ne tik šio spektaklio personažus, bet ir žinomus aktorius iš kitų Kauno teatrų. Komišką spektaklio siužetą paįvairins šventiniai tostai, pokštai, staigmenos, prizai bei siurprizai, skambės dainos, arijos, romansai, serenados ir šampano kamščių šūviai. Blizgės plikos galvos ir mirgės šventiniai perukai. Pasijuokime iš mūsų gyvenimo absurdo ir kasdienybę paverskime švente!

REKLAMA

31d., 21 val., Kauno sporto halėje Naujuosius sutikti kvies kauniečiai ir miesto svečiai. Šventės organizatoriai pasistengė, jog gruodžio 31 dienos vakaras išliktų atmintyje visus ateinančius metus. Naujųjų Metų sutikimo šventė susideda iš 3 dalių: Kauno miesto simfoninio orkestro pasirodymo, atlikėjų Merūno Vitulskio, Liudo Mikalausko ir Ritos Preikšaitės koncertine programa bei fejerverkų šou.

Gyvatės metus klubas „Tarantino“ pasitiks kartu su DJ duetu Flaxen Beats bei šio sezono jų vakarėlių balsu tapusia Neringa Šiaudikyte. Neringą puikiai pažįstame kaip grupės „Naujosios pupytės“ narę, ir matėme bei girdėjome dainuojančią kartu su R.Tautkaus „Šampaniniu choru“. Naujuosius metus klube taip pat švęs ir ekscentriškasis Prancūzas DJ Bool, kuris prie pulto tampa vieno žmogaus teatro aktoriumi ir pakelia susirinkusiųjų nuotaiką iki euforijos. Tiek Flaxen Beats, tiek DJ Bool puikiai žino, koks įsimintinas Naujųjų metų sutikimas būna klube „Tarantino“, todėl su dideliu džiugesiu ir užsidegimu švęs kartu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Naujųjų metų naktį „POSH“ kokteilių klubą ir visą Vilniaus naktinį gyvenimą gyvai drebins RADISTAI, po ilgos pertraukos naujuosius nutarę švęsti sostinėje! Čia nebus jokių naujametinių niekučių ir barškučių, dovanų ir siurprizų – organizatoriai žada tik daug juodo humoro ir geriausios šokio muzikos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų