REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tarp pelningiausių Amerikos kino aktorių atsidūrė trys „Saulėlydžio“ sagos herojai ir Hario Poterio vaidmens atlikėjas.

Tarp pelningiausių Amerikos kino aktorių atsidūrė trys „Saulėlydžio“ sagos herojai ir Hario Poterio vaidmens atlikėjas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Milžiniški Holivudo žvaigždžių honorarai jau seniai tapo viena dažniausiai aptarinėjamų temų. Tačiau pažymėtina tai, kad pažiūrėjus į pelno nuo filmų, kuriuose jie nusifilmuoja, nuomos ir honorarų už filmavimąsi santykį, išaiškėja, kad galiausiai sąraše bus ne tiek jau daug įžymybių. „Forbes“ pristato dešimtuką pelningiausių Holivudo žvaigždžių.

REKLAMA

Natalie Portman

Pelnas – 42,7 dolerių už kiekvieną honoraro dolerį.

Natalie Portman užima pirmą reitingo vietą dėl vaidmens filme „Juodoji gulbė“, kuris turėdamas 13 mln. dolerių biudžetą, atnešė 330 mln. dolerių pelną.

Kristen Stewart

Pelnas – 40,6 dolerių už kiekvieną honoraro dolerį.

Epopėjos “Saulėlydis” žvaigždė Kristen Stewart uždirbo ne tiek jau daug – 25 mln. dolerių, tačiau filmo kūrėjams ji atnešė didžiulį pelną, todėl reitinge užėmė antrąją vietą.

REKLAMA
REKLAMA

Shia LaBeouf

Pelnas – 35,8 dolerių už kiekvieną honoraro dolerį.

Šis aktorius puikavosi 2009 ir 2010 metų pelningiausių kino žvaigždžių reitingų viršunėse, o šiais metais atsidūrė trečiojoje vietoje. Sunku pasakyti, kaip susiklostys “Transformerių” žvaigždės likimas: neseniai jis pareiškė, kad daugiau nesiruošia filmuotis blokbasteriuose.

Robertas Pattinsonas

Pelnas – 31,7 dolerių už kiekvieną honoraro dolerį.

Tai antrasis reitinge atsidūręs aktorius, kuris nusifilmavo sagoje “Saulėlydis”.

Danielis Radcliffe'as

Pelnas – 30,5 dolerių už kiekvieną honoraro dolerį.

Penktą vietą reitinge Danieliui Radcliffui užtikrino Hario Poterio vaidmuo ir beprecedentinė frančizės sėkmė, kurios vertė visame pasaulyje sudarė 7,7 mlrd. dolerių. Kaip aktoriui ir toliau seksis išlikti pelningiausių aktorių dešimtuke po to, kai Hario Poterio laikas baigėsi – klausimas atviras.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Taylor Lautner

Pelnas – 29,5 dolerių už kiekvieną honoraro dolerį.

Dar vienas aktorius, kuris tapo įžymus po vaidmens “Saulėlydyje” ir po šio vaidmens pateko į reitingą.

Bradley Cooperis

Pelnas – 25 doleriai už kiekvieną honoraro dolerį.

Tai ne tik seksualiausias vyras pasaulyje pagal žurnalo “People” versiją, bet ir vienas daugiausiai pinigų uždirbančių aktorių. Šią vietą reitinge jam užtikrino sėkmingas vaidmuo dviejose “Pagirių Las Vegase” dalyse.

Dwayne Johnson

 

Pelnas – 22,7 dolerių už kiekvieną honoraro dolerį.

“Greiti ir įsiutę 5” ir “Kelionė į paslaptingąją salą” žvaigždės sėkmė priklauso ne tik nuo šių kino juostų sėkmės kino teatruose, bet ir nuo to, kiek pagrįsti jo honorarai už filmavimąsi juose. Kol kas santykis D. Johnsono naudai.

REKLAMA

Amy Adams

 

Pelnas – 22,6 dolerių už kiekvieną honoraro dolerį.

Viena labiausiai gerbiamų Holivudo aktorių iki šiol negali pasigirti honorarais, kurie atitiktų jos statusą. Bet būtent šis skirtumas ir padėjo jai patekti į reitingą: filmas „Mapetai“ surinko 158 mln. Dolerių, o jo biudžetas tebuvo 45 mln. dolerių.

Kevinas Jamesas

 

Pelnas – 22,4 dolerių už kiekvieną honoraro dolerį.

Paskutinė reitingo vieta atitenka K. Jamesui – tai savotiškas avansas, juk filmas „Storulis ringe“, pasirodęs liepos pabaigoje, kol kas surinko 60 mln. dolerių. Tačiau į šią sumą nebuvo įtraukti mokesčiai už juostą, vadinasi, K. Jamesui teks pasistengti, kad išsaugotų savo poziciją pelningiausių aktorių dešimtuke ir kitais metais.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų