REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trečiadienį vakare Anglijoje buvo užbaigtas XIX „Premier“ lygos turas. Jį užbaigė rungtynės tarp vietos „Stoke City“ ir svečių „Liverpool“. Šias rungtynes rezultatu 3-1 laimėjo namuose žaidęs „Stoke“ klubas.

REKLAMA
REKLAMA

Pati rungtynių pradžia sėkmingai susiklostė „Liverpool“ klubui. Jau 1 mačo minutę Ryanas Shawcrossas savo baudos aikštelėje prasižengė prieš Luisą Suarezą ir teisėjas paskyrė vienuolikos metrų baudinį, kurį sėkmingai realizavo Stevenas Gerrardas.

REKLAMA

Visgi „Stoke“ klubas rezultatą išlyginti sugebėjo jau 5 minutę. Jonathanas Waltersas pasinaudojo varžovų klaida ir atsidūręs vienas prieš vartininką nesunkiai jį įveikė.

Negana to, 12 minutę „Stoke“ jau išsiveržė į priekį. Po Glenno Whelano pakelto kampinio įvartį galva įmušė Kenwyne‘as Jonesas. Daugiau įvarčių pirmajame kėlinyje nebuvo.

Antrojo kėlinio pradžia šį kartą puikiai susiklostė „Stoke“ klubui. Abiejų komandos įvarčių autoriai sėkmingai sužaidė tarpusavyje. Po K.Joneso perdavimo antrą savo įvartį pelnė J.Waltersas. Kaip paaiškėjo vėliau – tai buvo paskutinis rungtynių įvartis.

REKLAMA
REKLAMA

Po šios gan užtikrintos pergalės „Stoke“ aplenkė „Liverpool“. „Puodžiai“ su 28 taškais pakilo į 8 vietą, o „Liverpool“ (25 tšk.) užima 10 vietą.

XIX turo rungtynės:

„Stoke City“ 3 – 1 „Liverpool“

2‘ [0 – 1] Steven Gerrard (11 m)

5‘ [1 – 1] Jonathan Walters

12‘ [2 – 1] Kenwyne Jones

49‘ [3 – 1] Jonathan Walters

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų