REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Tikros lotyniškos aistros, išjudinantys muzikos ritmai, puiki nuotaika – visa tai buvo galima pajausti šeštadienio vakarą Vilniaus „Siemens arenoje“. Daugkartinis pasaulio ir Europos čempionas Klaipėdos universiteto sportinių šokių ansamblis „Žuvėdra“ pakvietė savo gerbėjus į grandiozinę Naujametinę fiestą.

REKLAMA
REKLAMA

Įspūdingas tobulo šokio, kerinčių kostiumų, gyvos muzikos, galingo garso ir apšvietimo bei vaizdo projekcijų šou, nepaliko abejingo nei vieno atėjusiojo.

REKLAMA

Susirinkusieji išvydo pačią naujausią kolektyvo programą „Rio“, kuri beveik metus buvo ruošiama gruodžio 8 dieną Vokietijoje vykusiam sportinių šokių pasaulio čempionatui. Naujametinėje fiestoje šokėjai atidavė visas jėgas ir širdis savo gerbėjams atlikdami iki tobulumo nugludintus judesius, sudėtingus sukinius, pakėlimus ir kitus choreografinius elementus.

Trijų valandų programos metu „Žuvėdra“ parodė net keturias programas, pelniusias medalius Europos ir pasaulio čempionatuose. Tai „Viva Ispanija! “, „James Bond“, „Uraganas“ ir „Rio“. Taip pat, šokėjai atliko ir specialiai šiam turui parengtus solinius numerius.

REKLAMA
REKLAMA

Ypatingų aplodismentų susilaukė patys mažiausieji šokėjai – dešimties metų Svajonė Jazilionytė ir dvylikos metų Mamertas Ložys. Neįtikėtinai profesionaliais judesiais ir smagia nuotaika jie užbūrė šokių gerbėjus.

Naujametinėje fiestoje žiūrovai „Žuvėdrą“ išvydo tokią, kokia ji ir yra – ryškią, energingą ir švytinčią. Scenoje šokėjai vilkėjo savo nuolatinės dizainerės ir buvusios šokėjos Ainos Zinčiukaitės kurtus tviskančius kostiumais. Į šokių sūkurį poras įsuko muzika, kurią kolektyvui jau daug metų aranžuoja vilnietis kompozitorius Audrius Balsys. Be to, pasirodymų metu „Žuvėdrai“ gyvai grojo valstybinis pučiamųjų instrumentų orkestras „Trimitas“. Naujametinę programą papildė dainininkai Vaida Genytė ir Merūnas Vitulskis bei akordeono virtuozas, Londono karališkosios muzikos akademijos studentas, 2011 m. TV3 projekto „Lietuvos talentai“ nugalėtojas Martynas Levickis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Deja, kolektyvo „Žuvėdra“ Naujametinė fiesta galbūt yra paskutinė proga išvysti tokį įspūdingą reginį, kadangi dauguma brandžiausių ansamblio šokėjų po šio turo paliks kolektyvą. Net 15 kartų Europą bei pasaulį pakerėjusios ir auksą į Lietuvą iš čempionatų parvežančios komandos vadovai Skaistutė ir Romaldas Idzelevičiai pasakojo, kad po šokių čempionato kai kurie šokėjai išvyksta į užsienį, kiti planuoja savo veiklas ir darbus.

Tad visi, norintys išvysti šį nepakartojamą Europos ir pasaulio čempionų Naujametinį pasirodymą, dar gali suspėti tai padaryti gruodžio 20 d. Kaune, gruodžio 28 d. Panevėžyje, gruodžio 29 d. Šiauliuose, gruodžio 30 d. Alytuje ir gruodžio 31 d. Klaipėdoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų