REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Teisiamas Vidmantas Laukaitis žadėjo gerą atlygį ir darbo sąlygas norintiems užsidirbti dokumentuose nurodydamas neegzistuojančios įmonės rekvizitus.

REKLAMA
REKLAMA

Vilniaus miesto Antrosios apylinkės teismas skyrė V. Laukaičiui ketverius metus kalėti už tai, kad apgaulės būdu siekdamas asmeninės naudos įdarbindavo žmones neegzistuojančioje įmonėje.

REKLAMA

Atvykę į vietą lietuviai turėjo gyventi palapinėse, o uogas ir grybus rinkdavo miške, kur buvo daug gyvačių.

Susigundę užsidirbti nemažai pinigų žmonės darbinosi nė nesidomėdami, kad pildomuose dokumentuose nurodoma nė neegzistuojanti įmonė.

Ne vienas darbo ieškojęs žmogus tik išvykęs suprato, koks košmaras jo laukia, tad dėl apgaulės sugrįžę į Lietuvą uždarbio ieškotojai apie apgaulę pranešė teisėsaugos atstovams.

REKLAMA
REKLAMA

Teismas penktadienį paskelbė, kad neva poilsines keliones organizavęs ir už įdarbinimą neleistinai pinigus ėmęs vyras yra kaltas dėl sukčiavimo.

Trejus su puse metų jam teismas skyrė už šį nusikaltimą. Bylai atkeliavus į teismą paaiškėjo, kad buvęs medikas teisiamas jau ne pirmą kartą – teisiamųjų suole jis sėdėjo ir Klaipėdos teisme, tad bausmės buvo subendrintos ir paskirta galutinė ketverių metų laisvės atėmimo bausmė.

Sukčiavimu kaltinamą vyrą teisėsaugos pareigūnams teko pargabenti iš Vokietijos.

Pabėgimas tik apsunkino padėtį, o pargabentas vyras vis tiek turėjo aiškintis teisme.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų