REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Tikėkite tuo, ką jaučiate, nedarykite to, ko nesinori. Dirbtinai neskubinkite įvykių – nei veikloje, nei asmeniniame gyvenime. Tiks ieškoti dingusių iš akiračio draugų, dokumentų, daiktų.

Avinas Tikėkite tuo, ką jaučiate, nedarykite to, ko nesinori. Dirbtinai neskubinkite įvykių – nei veikloje, nei asmeniniame gyvenime. Tiks ieškoti dingusių iš akiračio draugų, dokumentų, daiktų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Būkite ryžtingesni ir pernelyg nesikuklinkite prieš vadovus ar įtakingus asmenis – tai ta diena, kai reikia siūlyti savo idėjas, projektus. Nors bus svarbu pasikliauti tik savo jėgomis, neatstumkite bičiulių pagalbos, išklausykite jų nuomonę.

REKLAMA

Dvyniai Gerojo atsitiktinumo metas, tik mokėkite greitai persiorientuoti, kad neprarastumėte palankios progos. Diena tinkama atlikti bet kokius darbus, lankyti draugus ir teikti jiems dovanas. Jei teks skolinti pinigus, duokite tuomet, jei galite padovanoti.

Vėžys Griežtai neplanuokite dienos: galimi nenumatyti kliuviniai. Nepatartina tvarkyti biurokratinių reikalų. Nepraleiskite pro ausis jokios informacijos, net su jumis nesusijusių nuogirdų dėl veiklos, – tai padės kopiant karjeros laiptais.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Būtina nusiraminti ir išmokti dėkingai priimti tokį gyvenimą, kokį turite. Spręskite bendravimo problemas namuose, aiškinkitės esamus nesklandumus – stenkitės geriau suprasti artimuosius, vaikus. Nepalanku tvarkyti piniginių, turto reikalų ir kam nors įsipareigoti.

Mergelė Sėkmė ateis netikėtai – gali net išsipildyti sena svajonė. Jei esate įpratę vadovautis nuojautomis, šiandien nesėdėkite rankų sudėję, eikite į svarbius susitikimus, atsakingus pokalbius. Tikėtini nepaprasti susitikimai, pažintys, romantiški nuotykiai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės Geras laikas tvarkyti tarnybinius reikalus, ieškoti naujos darbo vietos. Jei jus slegia netikę santykiai su kolega ar artimu žmogumi, pasikalbėkite šiandien draugiškai: tikrai daug kas išsispręs.

Skorpionas Aplinkybės vėl palankios, ypač jei paisysite partnerių, sutuoktinio nuomonės. Šiandien daug ką galima pakreipti jūsų naudai, tik pasikalbėkite su reikalingais žmonėmis, kreipkitės pagalbos į įtakingus draugus.

Šaulys Gera proga spręsti keblius klausimus: rasite išeitį iš bet kokios įgrisusios, įsisenėjusios situacijos. Kasdieniame gyvenime jūsų nerimas kiek perdėtas. Verta kreiptis pagalbos į draugus, jais pasikliaukite.

REKLAMA

Ožiaragis Būkite atidūs gautiems pasiūlymams, pažintims: galite kai ką svarbaus suprasti. Geras metas apsispręsti, būsite išmintingi. Spręskite problemas darbe, namie, ypač jei jos susijusios su darbo vietos pakeitimu, veiklos plėtimu, kraustymusi į naują vietą.

Vandenis Puiki proga apsispręsti dėl karjeros. Jei šiandien pasiūlys naujas pareigas, naują veiklos sritį, verta sutikti, tai bus perspektyvu. Palanku aptarti su vadovu naujas idėjas, projektus. Jei esate susipykę su tėvais, nepraleiskite progos susitaikyti.

Žuvys Esate nepatenkinti, kaip klostosi reikalai? Šiandien nebus sudėtinga pakeisti įvykių eigą: tik sugalvokite norą, ištarkite reikalingą žodį – ir sulauksite draugų pagalbos. Rūpindamiesi reikalais nepamirškite, ką iš jūsų nori išgirsti artimieji, mylimas žmogus.

šaltinis www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų