REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trečiadienį Lietuvoje trys vyriškiai ligoninėje mirė, vienas rastas negyvas upelyje, penktas mirtinai susižalojo, kiti du žuvo ugnyje ir kelyje per eismo įvykį.

REKLAMA
REKLAMA

Per parą Lietuvoje gyvybę prarado net aštuoni vyriškiai.

Nenustatytos tapatybės vyriškis rastas Alytuje, po prekybos centro „Jotvingis“ laiptais. Pareigūnai nugabeno, kaip manoma, benamį, į ligoninę, tačiau dėl bendro kūno atšalimo bei galūnių nušalimo vyriškis mirė.

REKLAMA

Tyrimo duomenimis, vyriškis jau kurį laiką glaudėsi po parduotuvės laiptais. Kodėl jis nesikreipė į nakvynės namus, aiškinamasi.

Dar vienas vyriškis mirė ligoninėje po to, kai muštynių metu du įtariamieji jį sužalojo peiliu. Ant jo kūno aptikta gausybė durtinių pjautinių žaizdų. Du įtariamieji, kurie dalyvavo muštynėse Šalčininkuose, sulaikyti ir uždaryti į areštinę. Tai ne kartą jau teisti 21 metų T.V. ir 24 R.V.

REKLAMA
REKLAMA

Vyriškio lavonas aptiktas Vilniaus rajone, Raudondvario kaime, sodų bendrijoje telšančiame upelyje. Į įvykio vietą atvykę ekspertai nustatė, jog jam nubrozdintas veidas. Ar vyriškis pats įkrito, ar kažkas jį ten nutempė, aiškinamasi,

Neatmetama versija, jog vyriškį galėjo ištikti širdies smūgis ir ji nukrito į vandenį.

70 metų V.V. su kraujosrūva pakaušyje be gyvybės ženklų rastas Ignalinos rajone, Medinų kaime esančioje sodyboje.

Mirties priežastis ir aplinkybės nustatinėjamos.

Dar du vyrškių lavonai rasti Šakių ir Šalčininkų rajonuose. Pirmąs žuvo nuo sūnaus rankos, kitą pražudė neatsargus elgesys su grandininiu pjūklu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Per eismo įvykį Jurbarko rajone, Žindaičių kaime miškovežis "Volvo FM" su puspriekabe, vairuojamas 44 metų K. K. , kliudė ir mirtinai sužalojo 63 metų V. V. . Aplinkybės tikslinamos. Manoma, jog V.V. dirbo miške.

Naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį apie 3. 22 h. Švenčionių rajone, Magūnų seninūnijoje užgesinus gaisrą name, rastas sudegęs šeimininko 64 metų I. S. lavonas. Gaisro priežastis nustatinėjama. Manoma, jog namo šeimininkas rūkė lovoje.

Įvykio aplinkybės tiriamos.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų