REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dešimtmetis Christianas Bottgeras mėgsta būti dėmesio centre. Vaizdo įrašas, kai jis šoka amerikietiško futbolo komandos „Tampa Bay Buccaneers“ striksių priešakyje, tampa interneto sensacija.

REKLAMA
REKLAMA

„Jam patinka dėmesys ir jis dievina pasirodymus. Jam tiesiog patinka būti truputį priekyje kitų“, - komentavo Christiano tėvas Edas Bottgeris, einantis komandos vaizdo produkcijos vadybininko pareigas.

REKLAMA

Vaizdo įrašas „Youtube“ svetainėje sparčiai plinta – čia berniukas kartu su komandos simboliu Kapitonu Baime pribloškia judesių įvairove.

Patalpinęs vaizdo įrašą su sūnaus šokiu E. Bottgeras buvo šokiruotas: „Stadione visi šį šokį labai smagiai priėmė. Buvau šokiruotas, kad jis tapo toks populiarus ir internete.“

Christianas šoka jau penkerius metus, o komandos jaunųjų šokėjų programoje dalyvauja trejus. Per pirmuosius programos metus berniukas šoko pagal Michaelo Jacksono muziką su maždaug 300 mergaičių. Instruktorius buvo taip sužavėtas, kad pakvietė jį pasirodyti su pagrindinėmis ekipos šokėjomis.

REKLAMA
REKLAMA

Trijose rungtynėse šokęs Christianas, anot šokių trenerės Stefanie Valentine, niekuomet nesinervina ir per savaitę treniruojasi šešias dienas per savaites. „Jis tam gimęs. Jis žvaigždė ir ypatingas. Jei kartą jį sutiktum, niekuomet jo nepamirštum. Žinojau, kad taip nutiks. Didžiuojuosi juo“, - kalbėjo ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų