• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Pramoginis šou “Radži ieško žmonos” nenumaldomai artėja link finalo, kada svajonių jaunikiu tituluojamas dainininkas Radžis turės išsirinkti sau merginą, kuri, galbūt, taps būsima jo žmona.

Pramoginis šou “Radži ieško žmonos” nenumaldomai artėja link finalo, kada svajonių jaunikiu tituluojamas dainininkas Radžis turės išsirinkti sau merginą, kuri, galbūt, taps būsima jo žmona.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Taujėnų dvare bei tiesioginių šou laidų metu merginos nebenuslepia emocijų – muštynės, konfliktai, pavydas ir kitos moteriškos intrigos tiesiog veržiasi per kraštus.

REKLAMA

Laidos favorite laikoma pretendentė į Radžio žmonas – Daiva – šeštadienį vėl kovojo dėl išlikimo, mat dėl muštynių su skandaliste Nijole pats Radžis liepė abiems merginoms užimti karštąsias kėdes. Vis dėlto žiūrovai nusprendė, kad šou turi palikti Nijolė, todėl Daiva liko toliau kovoti dėl jaunikio.

Iškart po laidos pakalbinta dar emocijų pilna Daiva teigė labai besidžiaugianti, kad liko toliau dalyvauti šou ir kovoti už savo jausmus. “Aš maniau, kad daugiau niekada nebemylėsiu, nes turėjau draugysčių, simpatijų ir po jų visų buvau įsitikinusi, kad tikrai daugiau nebus mano gyvenime jokių meilių, kol neatėjau į šitą šou. Kai gavau pirmą pasimatymą su Radžiu supratau, kad meilė iš pirmo žvilgsnio egzistuoja, todėl iškart pradėjau labai stengtis, rodyti save. Jis juk pats sakė, kad jam reikia drąsios, protingos, gražios, todėl norėjau save kaip tokią ir parodyti. Aš nesakau, kad esu gražuolė, aš – paprasta, bet neprasta žemaitė.

REKLAMA
REKLAMA

Dalyvaudama čia dar supratau, kad turiu principų – todėl per šią laidą ir pasikarščiavau pasakydama Radžiui, kad jeigu nori – jis gali mane išmesti. Iš tiesų išeiti aš nenoriu, tik bandžiau tokiu būdu patikrinti – išmes jis mane ar ne. Ir, kaip matote, mylimasis manęs neišmetė, todėl jam dedu dar vieną didelį pliusą. Juk galėjo sakyti – eik, išeik, dink, bet jis nieko nepadarė, todėl aš tegaliu pasakyti vieną dalyką – labiausiai čia jam patinku aš. Nesigiriu, esu paprasta mergička, bet nuo pat pradžių jis pasikvietė mane į pasimatymą ir pasakė, kad man Daivutė labai patinka, net ne Daiva sakė, o Daivutė! Aš manau, kad kartais šaltu elgesiu jis tiesiog nori sukelti man pavydą, pamatyti kažkokių intrigų" , - savo mintis dėstė mergina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dėl muštynių su Nijole ir kitų kivirčų Daiva teigė besigailinti ir iš klaidų planuoja mokytis, o ne daryti jų dar daugiau. "Iš savo padarytų klaidų aš mokausi ir stengsiuosi pasitaisyti, Radžis liks ne tik kad nustebęs, bet tiesiog priblokštas.  Labai džiaugiuosi, kad likau, esu labai patenkinta ir dėkinga žmonėms, kurie už mane balsuoja, reiškia, kad žmonės tikrai nori matyti mane kartu su Radžiu, kaip ir mano šeima. Visi nori mus matyti kaip vyrą su žmona, kad mes susilauktume vaikučių, siektume karjeros, todėl man tikrai reikia merginoms nušluostyti nosis".

REKLAMA

Paklausta, ar po laidos "Radži ieško žmonos" dar sutiktų būti televizijoje, vesti kokią nors laidą ar vėl kažkur dalyvauti, mergina neslėpė, kad televizija, dėmesys ir pramoginis pasaulis jai - svajonė nuo vaikystės.

"Aš nuo pat mažens svajojau šokti, kad mane dažys, šukuos, nu viską. Kad aš atsisakyčiau eiti į kokią laidą – nežinau, kas man turėtų būti, nes čia mano svajonė. Tėvas, mama, sesuo, visi norėtų matyti mane televizijoje. Aš esu iš kaimo mergina, bet televizijoje siekčiau pasižymėti kokiu nors įdomumu, kad pritrenkčiau žmones, kad jie tikrai žiūrėtų tą laidą. Pas mane pakankamai yra charizmos, aš būčiau linksma, stengčiausi užvesti, pasakyti kažką įdomaus" , - energingai pasakojo ji.

REKLAMA

Vis dėlto Radžis - ne eilinis vaikinas, jis gerai žinomas Lietuvoje, pasiturintis bei merginų dėmesio nestokojantis jaunikis. Kaip gi Daiva planuojanti jį išlaikyti, jeigu taptų jo žmona?

"Jeigu aš tapsiu Radžio žmona ir jis patvirtins, kad va Daivutė – tai mano žmogus, tai aš tuo net neabejosiu, aš juo tikėsiu, jį mylėsiu, ir tegu nelenda prie jo jokios kitos. Jeigu vis dėlto lįs gerbėjos ir aš matysiu, kad Radžiui ant jų nusišvilpt, tada man bus lengva, o jeigu jis kreips į jas dėmesį, tada man reikės pasikalbėti. Taip ir pasakyčiau – tu pagalvok, turi mane, aš tiek gyvenime, tiek lovoje būsiu tau gera, netgi sakyčiau – fantastiška!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Aš padaryčiau tokių dalykų, tokių viliotinių sušokčiau, ir lovoj tokia gera būčiau, tai kai jis pamatytų mane tokią, dar karštesnę negu iki šiol, tai visos čigonės ir lietuvaitės jam pasidarytų dzin. Dar dabar kol kas jo smegenikėse yra daug moterų, bet kai jis supras, kad aš esu jo moteris, jis liks ne tik kad priblokštas, bet tiesiog pats prisitrenks prie sienos – apalps" - tikino įsijautusi Daiva.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų