REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Sveiki. Turiu labai svarbų klausimą ir norėčiau jūsų pagalbos. Esame kelių draugių būrelis ir mums iškilo vienas klausimas. Turime draugę, kurią pažįstame jau 11 metų.

REKLAMA
REKLAMA

Šiuo metu esame 11 klasėje , beveik 18 metų. Esame prisižiūrinčios, draugiškos panelės, visos esame turėjusios vaikinų. Tačiau mūsų minėtoji draugė yra šiek tiek kitokia, nors ir daug laiko praleidžiame kartu.

REKLAMA

Vaikinų tema jai yra tabu, su mumis ji apie tai nešneka arba tiesiog sako, kad jos niekas „nekabina“, nors ji grožiu tikrai išsiskiria iš kitų! Sunku suprasti, kur yra problema, nes nė karto nėra ėjusi į pasimatymą ir vargu, ar yra net bučiavusis su vaikinu. Mus tai verčia susimąstyti, nes jai sunku užmegzti naujas pažintis su naujais žmonėmis ,o visgi ne už kalnų ir 12 klasė.

Ką galėtumėte patarti? Kaip jai padėti?

Atsako psichoterapeutė Birutė Didžiokaitė

Jūsų draugė dar nėra turėjusi vaikino ir tai jus neramina… Tikrai nesijaudinkite. Kiekvienas žmogus turi savo brendimo tempą, kuris gali skirtis nuo bendro vidurkio. Neverta pulti kurti santykius, kuriems dar nesi pasiruošusi, vien dėl to, kad kitos jau labiau patyrę. Toks atidėliojimas nebūtinai reiškia esant problemą. Jeigu sunkumas susipažinti su naujais žmonėmis tikrai neramins ir jūsų draugę, galbūt ji pati norės pasitarti su profesionalu psichologu. Juk tai labai asmeniška…

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų