REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Elitinių futbolo trenerių tokių dar niekada niekas nematė. Komiškame britų menininko Jameso Husbandso kalendoriuje „Sexy Managers Calender 2013“ dvylika strategų pozuoja pačiose keisčiausiose ir erotiškiausiose situacijose. Tiems, kurie moka ir gali iš savęs pasijuokti, lengviau, rašo welt.de.

REKLAMA
REKLAMA

Kalendoriaus sudarytojas nepuolė skambinti ir tartis su futbolo specialistais dėl fotosesijos laiko – čia jis pasinaudojo savo, kaip iliustratoriaus talentu. J. Husbandsas parodė, kaip pats įsivaizduoja trenerius. Įkvėpimo jis sėmėsi iš garsių Holivudo filmų scenų.

REKLAMA

Pavyzdžiui, Madrido „Real“ stratego Jose Mourinho ir buvusio „Barcelona“ trenerio Pepo Guardiolos duetui pasitarnavo epizodas iš įsimylėjusių kaubojų scenos filme „Šaltasis kalnas“.

Kiekvienas šiame kalendoriuje ras ką nors, iš ko galėtų pasijuokti. Čia „Manchester City“ treneris Roberto Mancini kopijuoja JAV dainininką Jimą Morrisoną, Svenas Goranas-Erikssonas vaizduojamas kaip seksualus Jamesas Bondas, o Martinas Jolas elgiasi kaip „gelbėtojas“ Davidas Hasselhoffas.

REKLAMA
REKLAMA

Kas galvoja, kad modeliai Bar Refaeli arba Nadja Auermann turi gražiausias ir ilgiausias planetoje kojas, turėtų atkreipti dėmesį į kalendoriuje pozuojantį 63 metų „Arsenal“ trenerį Arsene‘ą Wengerą.

Pasitempusios namų kambarinės apranga – juodos pėdkelnės, trumpas sijonas ir dulkių valymo šluotelė. Tik stiklinės lentynos tuščios – kol kas nėra trofėjų, nuo kurių galima būtų valyti dulkes.

„Sexy Managers Calendar“ parduodamas už 10 svarų sterlingų autoriausi internetinėje svetainėje www.jameshusbands.com.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų