REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Liko vos trys finaliniai vakarai ir LNK šokių konkursas „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ baigsis įspūdingu vakaru prieš pat Naujuosius, gruodžio 30-ąją.

Liko vos trys finaliniai vakarai ir LNK šokių konkursas „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ baigsis įspūdingu vakaru prieš pat Naujuosius, gruodžio 30-ąją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šokių konkurse teliko septynios poros, iš kurių penkios pasieks Naujametį finalą. Pirmųjų trijų vietų laimėtojai paskutinėje konkurso laidoje pasidalys 40 tūkstančių litų prizą.

REKLAMA

Paskutinė pora, nepatekusi į finalinę pasirodymų seriją, buvo Jurga Anusauskienė ir Andrius Greblikas.

Priešpaskutiniai liko Merūnas Vitulskis ir Ieva Žilienė. Pora dar prieš pasirodymą prisipažino, kad nuleido rankas.„Yra vertesnių porų negu mes, labiau norinčių laimėti “, – liūdnai šypsojosi Merūno partnerė Ieva ir prisipažino, kad tikėjosi, jog Merūnui pavyks labiau. „Bet jis neturėjo tam laiko“, – aktyviai koncertuojantį operos solistą teisino jo partnerė.

REKLAMA
REKLAMA

Komisija Merūnui ir Ievai skyrė mažiausiai balų, Edita Daniūtė – vos du, bet jiems iškristi neleido žiūrovai. Žiūrovai mažiausiai balsavo už Jurgą su Andriumi, daugiausiai – už Tiną su Andriumi.

Komisija daugiausia balų skyrė Tinai ir Tadui.

Portalo Žmonės.lt skaitytojai į projektą sugrąžino Mantą Stonkų ir Alą Karpenko. Daugiau iškritę šokėjai į konkursą nebebus grąžinami.

Romanų vakare ant LNK šokių parketo santykių nebeslepiantys Donatas Baumila ir Rasa Židonytė šoko fokstrotą apie kalinio ir jo laukiančios moters romaną, Gintarės Gurevičiūtės ir Vytauto Mackonio šokio tema – paskutinė kurortinio romano diena. Aktorė Aušra Štukytė ir Tomas Slausgalvis parodė, kas slepiasi moterų spintose, kai į komandiruotę išvažiuoja teisėtas vyras. Romanas tarp dviejų nepažįstamųjų Buenos Airėse – tai dainininkės Katažinos ir Dainiaus Dimšos meilės tango. Muzikos prodiuserė Jurga Anusauskienė tapo prabangaus viešbučio viešnia, užmezgusi romaną su jaunu liokajumi. Kristina Navickaitė-Tina ir Tadas Rimgaila atsidavė ispaniškai aistrai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Galutinė rezultatų lentelė:

  1. Katažina Niemycko ir Dainius Dimša
  2. Kristina Navickaitė – Tina ir Tadas Rimgaila
  3. Aušra Štukytė ir Tomas Slausgalvis
  4. Donatas Baumila ir Rasa Židonytė
  5. Gintarė Gurevičiūtė ir Vytautas Mackonis
  6. Merūnas Vitulskis ir Ieva Žilienė
  7. Jurga Anusauskienė ir Andrius Greblikas

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų