REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pagėgių pasieniečiai sulaikė teisėsaugai žinomą biržietį, kurio policija ieškojo kaip nuteistojo už nusikaltimo padarymą.

REKLAMA
REKLAMA

Vyras įkliuvo, kai atėjo į Bardinų užkardą prašyti leidimo būti valstybės sienos apsaugos zonoje.

REKLAMA

Šeštadienį į sieną su Rusija saugančios Valstybės sienos apsaugos tarnybos Viešvilės užkardą atvyko 30-metis Biržų gyventojas ir du jo draugai. Vyrai norėjo gauti vienkartinius leidimus būti valstybės sienos apsaugos zonoje, mat savaitgalį norėjo žvejoti Nemune.

Prieš išduodami leidimus pasieniečiai patikrino interesantų duomenis informacinėse bazėse. Dviem vyrams Bardinų užkardos pareigūnai leidimus būti valstybės sienos apsaugos zonoje išdavė greitai.

REKLAMA
REKLAMA

30-metis Biržų gyventojas pradėjus nustatytas procedūras netikėtai patraukė išėjimo iš užkardos link, matyt, pajutęs, kad suplanuota žvejyba gali ir neįvykti. Pasieniečiai bandžiusį pasišalinti biržietį sulaikė jau prie užkardos teritorijos vartų.

VSAT pareigūnai nustatė, kad šis 30-metis ne kartą už plėšimus yra sėdėjęs Vokietijos kalėjimuose. Jo paiešką nuo 2001 m. gegužės buvo paskelbusi Biržų rajono policija. Vyras yra nuteistas už nusikaltimo padarymą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų