REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Narkotikų prekyba besiverčiantį Ivaną Ševaljė, kuris užsakė nužudyti šiaulietį verslininką Stanislovą Jucių, nušovė saviškiai.

REKLAMA
REKLAMA

Kaliningrado, kur buvo nužudytas lietuvis, teisėsaugininkai jau sulaikė keturis jaunuolius, kurie vykdė užsakymą – nužudė ir sukapojo gabalais Stanislovo Juciaus kūną ir užkasė miške.

REKLAMA

Sudarkyti palaikai aptikti netoli Kaliningrado esančiame miške.

Pareigūnai išsiaiškino, jog konfliktas tarp statybų verslu besiverčiančiu S. Juciu ir I. Ševaljė kilo po to, kai statant daugiabutį Kaliningrade paaiškėjo, jog namo langai išeina į I. Ševaljė namo valdų kiemą.

Kaliningradietis pareikalavo nugriauti tris viršutinius aukštus arba užmūryti jų langus, tai tačiau statybininkai atsisakė tai padaryti.

Tada I. Ševaljė ėmė keršyti – padegė statybvietės kranus, nunuodijo šunis. O vėliau užsakė nužudyti verslininką iš Lietuvos, kurio teisėsaugininkai ieškojo kaip dingusio be žinios kelerius metus.

S. Jucius dingo dar 2007 metais, kai išėjęs iš namų turėjo važiuoti į darbą. Vairuotojas jo neberado prie nurodytos vietos.  

Pradėjus tyrimą tirtos versijos dėl svetimos moters, kuriai S. Jucius rodė nuolankumą. Tačiau vėliau ši versija atkirto.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų