REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po kulkšnies traumos sugrįžęs Londono "Arsenal" vartininkas Wojciech Szczesny mano, kad "kanonieriai" gali pakartoti Londono "Chelsea" sėkmę ir iškovoti UEFA Čempionų lygos taurę.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau lenkas suskumba pridurti, kad "Arsenal" klubas, priešingai nei praėjusiame "Chelsea", nenorėtų viso dėmesio sutelkti tik Europos kovoms ir ketina gerai pasirodyti ir Anglijos "Premier" lygoje.

REKLAMA

"Turnyruose dalyvauji tik tada, kai turi ambicijų, ar ne taip?" - klausimu į klausimą, ko tikisi iš "Arsenal" šiame sezone, britų dienraščiui "The Sun" atsakė Lenkijos rinktinės vartininkas.

"Chelsea" pasiekė maksimumą Čempionų lygoje, tačiau prastai pasirodė praėjusio sezono "Premier" lygoje. Mes norime ir pakartoti jų žygį Europoje, ir kovoti dėl "Premier" lygos aukso." - ambicijų neslėpė W.Szczesny.

Jau užsitikrinęs vietą Čempionų lygos aštuntfinalių etape, "Arsenal" B grupėje po penkių turų užima antrą vietą (10 taškų) ir dviem taškais atsilieka nuo Gelzenkircheno "Schalke04" klubo.

REKLAMA
REKLAMA

Siekiant išvengti kitos grupės nugalėtojų, "Arsenal" futbolininkams paskutinėse grupių etapo varžybose reikia įveikti Pirėjo "Olympiakos" ekipą ir tikėtis, kad "Schalke04" barstys taškus mače su "Montpellier".

"Sunku pasakyti, kiek mums svarbu būti pirmiems savo grupėje. Silpnų komandų šiame turnyre nėra, todėl nėra labai svarbu, ar kitame etape gausime nugalėtojus ar antrą vietą užėmusią komandą." - paskutinių rungtynių grupių etape nesureikšmina W.Szczesny.

"Praėjusiame sezone savo grupėje užėme pirmą vietą, tačiau mūsų varžovu kitame etape tapo "Milan", kuriam išvykoje pralaimėjome rezultatu 4:0."

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų