REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kaip pagreitinti nagų augimą?

Jei nori, kad nagai augtų greičiau, svarbu juos tinkamai prižiūrėti.

Jei nori, kad nagai augtų greičiau, svarbu juos tinkamai prižiūrėti.

REKLAMA

1. Kad nagai liktų tvirti, nedildink jų kraštų – tai jie palaiko raginės plokštelės galus. Kai nagai nuauga iki piršto pagalvėlės krašto, suteik jiems kvadratinę arba pusmėnulio formą. Ir nepamiršk: kuo ilgesni nagai – tuo jie silpnesni ir neatsparesni lūžiams, tad reguliariai nudildink įvairiausius įtrūkimus ar susisluoksniavusias nago plokštelės vietas.

REKLAMA
REKLAMA

2. Kraujas atneša maitingąsias medžiagas į nago dalį prie pagrindo. Jei kraujotaka sutrikus – nagai gaus mažiau maistingųjų medžiagų ir augs lėčiau. Kad kraujotaką paspartintum, reguliariai pamasažuok pirštus prie nago pagrindo.

REKLAMA

3. Ilgi nagai išliks tvirtesni jei juos nuolat lakuosi. Pradėk nuo lako pagrindo, tinkančio tavo nagams. Tada tepk laką. Nepaisant vis dar gyvų mitų apie lako žalą nagams, dauguma šiuolaikinių lakų netgi stiprina nagus. Ypač geliniai lakai, džiovinami UV spindulių lempomis.

4. Atlikdama buitinius darbus apsaugok rankas guminėmis pirštinėmis. Ir niekada nesinaudok nagais ką nors grandydama ar trindama.

5. Nagai ir plaukai sparčiau auga vasarą. O žiemą ir keičiantis sezonams jų augimas sulėtėja, nago plokštelė tampa sausesnė ir trapesnė. Tuo metu einant į lauką būtina užsimauti pirštines, reguliariai palepinti nagus šilto aliejaus vonele.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų