REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

A.Butkevičius ir po koalicijos partnerių susitikimo neatskleidžia būsimų ministrų pavardžių

Kategoriško prezidentės Dalios Grybauskaitės pageidavimo, kad Darbo partijos siūlomi kandidatai į ministrų postus būtinai turi būti nepartiniai, nebuvo - po valdančiosios koalicijos lyderių susitikimo žurnalistams pabrėžė Socialdemokratų partijos pirmininkas Algirdas Butkevičius.

REKLAMA
REKLAMA

,,Tokio aiškumo ir tokio kategoriškumo tikrai nebuvo. Reikalavimo tikrai nebuvo“, - sakė jis po valdančiosios koalicijos lyderių susitikimo. Pastarasis susitikimas vyko iš karto po to, kai pasibaigė prezidentės D. Grybauskaitės susitikimas su A. Butkevičiumi, po kurio buvo pranešta, kad šalies vadovė rytoj ketina siūlyti A. Butkevičiaus kandidatūrą į minisatro pirmininko postą.

REKLAMA

,,Mes pasiūlysime tokius ministrus, kad jie būtų geriausi iš visų, ir patiktų“, - po koalicijos partnerių susitikimo sakė Viktoras Uspaskich, pabrėžęs, kad tarp kandidatų yra ir nepartinių asmenų.

Tačiau kol kas jis neatskleidžia DP kandidatų užimti ministrų postus pavardžių.

,,Yra apie dešimt žmonių. Bet kol nesuderinome, nė vieno negalėsiu pasakyti. O dar geriau, kad tai paskelbtų ne aš, o premjeras“, - sakė V. Uspaskich, pabrėžęs, kad tai premjero prerogatyva.

REKLAMA
REKLAMA

A.Butkevičiaus teigimu, Loretos Graužinienės ir Virginijos Baltraitienės kandidatūros taip pat ,,kol kas tik iš žiniasklaidos“. Koalicijos partnerių teigimu, jokių pokalbių dėl galimybės vadovauti vienai ar kitai ministerijai kol kas nevyko ir dėl žinomo operos solisto Vladimiro Prudnikovo.

Nei V. Uspaskich, nei A. Butkevičius taip pat nekomentuoja Kęstučio Daukšio ir kitų politikų galimybių užimti vieną ar kitą aukštą postą.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų