REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
Arunas Nayaras (Arunas Najaras) dalį penkias dienas truksiančių ekstravagantiškų vestuvių švęs Indijoje, skelbiama remiantis laikraščių pranešimais.
Kovo 3 dieną pora ketina susituokti Anglijoje, o po dviejų dienų išvykti į A. Nayaro tėvynę Indiją tęsti 450 tūkst. svarų sterlingų (2,3 mln. litų) kainuosiančio vestuvių pokylio.
Į penkias dienas, nuo kovo 5-osios iki 10-osios, truksiančias puotas, kurios vyks po visą Indiją išsibarsčiusiose vietovėse nuo "Bombėjaus iki Radžastano", jaunieji pakvietė garsių svečių. Tikimasi, kad tarp jų bus ir buvęs jaunosios draugas aktorius Hugh Grantas (Hju Grantas) bei dainininkas seras Eltonas Johnas (Eltonas Džonas).
"Vestuvės Jungtinėje Karalystėje bus ramios, o šventė Indijoje - nevaržoma ir ekstravagantiška, - britų laikraščiui "The Mirror" teigė poros draugas. - Elizabeth tikisi, kad visi jos draugai galės švęsti visas penkias dienas. Tai bus išties įsimintinas vestuvių pokylis. Elizabeth nieko nedaro tik šiaip sau. Jau sklando visokių gandų, ką ji sumaniusi, bet tai išties bus prašmatnu".
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų