REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Išjunk šviesą“ lyderis Valdas Burnys neatsidžiaugia savo naujuoju pirkiniu – prašmatniu sintezatoriumi „Roland Juno G“. Nors jis muzikantui kainavo daugiau nei 5000 litų, tačiau Valdelis nesiskundžia išmetęs  pinigus į balą ir naująją savo namų studijos puošmeną meiliai vadina „žvėrimi“.

REKLAMA
REKLAMA

„Man šis instrumentas tikrai pravers. Juo labiau, kad vis dažniau tenka užsiimti prodiusavimu, ieškoti naujų tembrų bei sąskambių“, - pasakojo Valdelis, kurio kaip prodiuserio gabumus jau įvertino dainininkė Gintarė, informuoja "Bombonešis". 

REKLAMA

„Išjunk šviesą“ lyderis bei viena seksualiausių Lietuvos dainininkių jau susitarė dėl būsimo bendradarbiavimo, o pirmasis jų bendro darbo vaisius „Sudegusi meilė“ sėkmingai kopia į Lietuvos radijo stočių topus. Tiesa, Gintarei gali tekti atlaikyti specifinį „Išjunk šviesą“ lyderio testą.

„Matyt ne veltui sakoma, kad prieš pradedant dirbti su žmogumi, reikia neblogai su juo išgerti – tada žmogus kur kas labiau atsiskleidžia, atsiveria. Tiesa, dabar gyvenu blaivybės periodą, tad negaliu nei patvirtinti, nei paneigti, kad ateityje Gintarei šį testą reikės išlaikyti“, - šmaikštavo Valdelis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų