REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Kovos be taisyklių.  Žinote, kas tai yra šokiuose? Tada, kai pasaulio čempionė Edita Daniūtė šoka „Gangnam style“ dainuojant Radži!

Kovos be taisyklių.  Žinote, kas tai yra šokiuose? Tada, kai pasaulio čempionė Edita Daniūtė šoka „Gangnam style“ dainuojant Radži!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šį sekmadienį LNK šokių projekto „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ poros šoko ne klasikinius ar  Lotynų Amerikos šokius, bet tai, ko geidė širdis – hip hopą, lindi hopą ar net contemporary ballet.

REKLAMA

Komisijoje dirbo pirmininkė Edita Daniūtė, etiketo žinovas Giedrius Drukteinis, choreografas Aurelijus Liškauskas ir naujokas – ekscentriškasis dainininkas Kastytis Kerbedis.

Šį laisvo šokio vakarą beveik visa sprendimo teisė buvo atiduota į žiūrovų rankas – komisija daugiausiai vertino dešimtukais. Net Edita Daniūtė buvo ne savimi – ji rašė dešimtukus! „Jei kovos be taisyklių – kam reikalingi teisėjai?“ – piktinosi Daniūtė. Net Vytenis Pauliukaitis sugėdino Editą – gal jai reikėtų dažniau būti LNK eteryje, nes po savaitės pertraukos ji kažkodėl išskydo.

REKLAMA
REKLAMA

Už tai Edita Daniūtė šioje transliacijoje gavo dvynę seserį – net keliskart ji buvo palyginta su gražuole Gintare Gurevičiūte. „Tik ji kur kas lieknesnė“, - juokėsi Edita.

Poros iš komisijos gavo ne tik dešimtukų lietų – komisijos narys Kastytis Kerbedis savo favoritų porai- Tinai su Tadu – įteikė gėlių puokštę.

Net keturios poros gavo balų maksimumą. Vytenis Pauliukaitis savo papildomus įvertinimus davė Tinai ir Tadui, Katažinai ir Dainiui ir Aušrai su Tomu.

Pridėjus Vytenio balus, pirmojoje vietoje buvo Aušra ir Tomas, savo laisvo šokio vakare pasirinkę šmaikščią lindi hopo temą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Žiūrovai daugiausiai balsavo už Tiną su Tadu , mažiausiai – už Ingridą su Ovidijumi. Jiems, deja, ir teko atsisveikinti su LNK šokių projektu. Portalo zmones.lt  lankytojai į projektą sugrąžino Jurgą Anusauskienę ir Andrių Grebliką, vos vos įveikusius Mantą Stonkų ir Alą Karpenko. Kitą savaitę į projektą turės sugrįžti dar viena pora – nuo pirmadienio zmones.lt vėl prasideda grąžinimo balsavimas.

Galutinė rezultatų lentelė:

1. Kristina Navickaitė – Tina ir Tadas Rimgaila

2. Katažina Niemycko ir Dainius Dimša

3. Aušra Štukytė ir Tomas Slausgalvis

4. Donatas Baumila ir Rasa Židonytė

5. Merūnas Vitulskis ir Ieva Žilienė

6. Renata Uzialkaitė ir Vadimas Šuško

7. Gintarė Gurevičiūtė ir Vytautas Mackonis

8. Ingrida Kazlauskaitė ir Ovidijus Andriekus

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų