REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gyvenime ateina metas, kai mūsų sprendimas gali lemti lėtą finansinę žūtį.

Pirmiausia finansiškai sužlugdyti gali sprendimas per anksti susilaukti vaikų. Nusprendus turėti vaikų neturint stabilių pajamų, finansinė ateitis gali žlugti. Vaikus auginti ne tik daug kainuoja, bet ir reikia daug laiko, o tai gali užkirsti kelią jūsų sprendimui pradėti verslą, įgauti reikiamos patirties, baigti mokslus, kurie vėliau padėtų užsitikrinti geresnę karjerą.

REKLAMA
REKLAMA

Finansinę savižudybę galima įvykdyti ir kasdien piktnaudžiaujant kredito kortele. Nerūpestingi žmonės paskęsta skolose, nes nesupranta, kad kredito kortelės turi trūkumų ir jomis reikia naudotis atsakingai.

REKLAMA

Be to, kuo ilgiau leidžiame sau būti finansiškai priklausomi nuo kitų, tuo sunkiau vėliau mums pasiekti finansinę nepriklausomybę. Žlugti galima ir nesugebant tvarkyti savo pajamų ir išlaidų. Žmonės, neskiriantys laiko savo finansų analizavimui, dažniausiai žlunga, nes nežino, kaip galima iš savo pajamų gauti didžiausią naudą.

Finansiškai nukentėti galima ir pasirenkant netinkamą vietą gyventi. Gyvenant brangiame rajone ir negaunant atitinkamų pajamų gali būti sunku ne tik kas mėnesį sudurti galą su galu, bet ir sutaupyti ilguoju laikotarpiu.

REKLAMA
REKLAMA

Jauni žmonės retai pagalvoja, kad reikėtų turėti santaupų ateičiai ar netikėtiems atvejams. Kai jie susimąsto, dažnai būna per vėlu. Tad nenorint sulaukus brandesnio amžiaus žlugti finansiškai reikėtų pasirūpinti ateities planu.

Pagaliau sprendimas, su kuo nugyventi likusį gyvenimą, gali lemti ir finansinę ateitį. Santuoka yra ir finansinė sutartis. Egzistuoja daugybė žmonių, kurie dėl sutuoktinio nesutvarkytų finansų patiria bankrotą. Be to, skyrybos taip pat nėra pigios.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų