• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vakar Vilniaus aps. vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus rajono policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus Prevencijos poskyrio Maišiagalos policijos nuovados pareigūnai vyko tikrinti gautos informacijos – moteris pranešė, kad konflikto metu ji sulaužė sugyventiniui ranką.

REKLAMA
REKLAMA

Moteris atsisakė vykdyti teisėtą policijos pareigūnų reikalavimą parodyti savo asmens dokumentus ir pradėjo plūstis, stumdytis, po to užsiundė šunį, kuris įkando vienam pareigūnui į koją ir suplėšė tarnybinės uniformos kelnes.

REKLAMA

Pareigūnams, nuvykus į Riešės sen., Petručių k., A. L., gim. 1973 m., patvirtino iškvietusi juos. Trisdešimt devynerių moteris pareigūnams pasakė, kad ji sulaužė sugyventiniui ranką ir paprašė išvežti ją iš namų. Pareigūnams paprašius plačiau paaiškinti įvykio aplinkybes, pastaroji suįžūlėjo – šaukė, kalbėjo šiurkščiai ir vulgariai, plūdo pareigūnus necenzūriniais žodžiais. Į reikalavimą apsiraminti moteris nereagavo.

REKLAMA
REKLAMA

Pareigūnai nutarė pasikalbėti su triukšmadarės sugyventiniu J. C., gim. 1970 m. Keturiasdešimt dvejų vyras paaiškino, kad jokio konflikto namuose nebuvo, o ranką jis susilaužė maždaug prieš mėnesį, dirbdamas. Nors abu sugyventiniai buvo neblaivūs, vyras pareigūnams tvirtino, kad nebuvo jokio pagrindo kviesti policiją.

Pareigūnams paprašius A. L. pateikti asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą protokolo dėl žinomai melagingo specialiųjų tarnybų iškvietimo surašymui, moteris atsisakė vykdyti teisėtą policijos pareigūnų reikalavimą – pradėjo plūstis, stumdytis, po to užsiundė šunį, kuris įkando vienam pareigūnui į koją ir suplėšė tarnybinės uniformos kelnes.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Sulaikyta moteris nenurimo net ir panaudojus spec. priemones – antrankius. Pakeliui į Vilniaus rajono policijos komisariatą trisdešimt devynerių moteris nesiliovė įžeidinėti pareigūnų garbę ir orumą.

Pažeidėjai nustatytas 1,82 promilės girtumas, ji sulaikyta 48 val., o toliau dėl kardomosios priemonės spręs Vilniaus rajono apylinkės teismas.

Moteriai teks atsakyti už žinomai melagingą specialiųjų tarnybų iškvietimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų