REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau šiandien „Naujos pupytės“ atlikėja Neringa Šiaudikytė mėgins savo laimę „Eurovizijos“ atrankoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šiam pasirodymui mergina ruošėsi itin kruopščiai: sukurta speciali daina, sceninis kostiumas ir, žinoma, kruopščiai apgalvotas dainos atlikimas. „Į pasirodymą įdėta daug širdies, darbo ir, beaejo, vilčių“, – pasakojo N. Šiaudikytė.

REKLAMA

Visuomet išskirtine apranga žavinti atlikėja nenuvils ir šįkart. Pasirodymui ji paruošė specialiai „Eurovizijai“ kurtą kostiumą: „Tačiau ne ilgomis kojomis reikia siekti laimėti, o balsu. Bandysių tą įrodyti šiandieną komisijai, žiūrovams.“

„Eurovizijoje“ nusprendusią dalyvauti „Naujos pupytės“ narę palaiko ir scenos kolegės. „Neringa pasirodymui ruošiasi nepriekaištingai. Ji žavi ne tik puikia išvaizda, bet ir vokaliniais gabumais. Tai tobulas derinys, kuriam nusimato tikrai puiki ateitis. Gaila, kad negaliu palaikyti savo kolegės, nes esu išvykusi į Krasnodarą. Tačiau galiu atskleisti, kad kitos grupės narės jau ruošia palaikymo plakatus“, – pasakojo grupės lyderė Oksana Pikul.

REKLAMA
REKLAMA

„Dalyvauti „Eurovizijos“ atrankoje svajojau nuo mažens, todėl šiais metais nusprendžiau išbandyti savo jėgas. Mano dainos autorius – Raigardas Tautkus, Dainos pavadinimas – „Used to be“. Atlikdama šią dainą jaučiuosi lyg pasakočiau savo gyvenimo istoriją, daina yra itin emocionali. Pasirodymui pasiruošti padėjo profesionalūs šokėjai iš Kauno – Tomas Uroška, Justas Andriejauskas, įvaizdžiu pasirūpinosi „Vidos Studija“ . Kadangi tai pirmasis mano bandymas šiame konkurse, iš savęs tikiuosi labai gero pasirodymo, noriu suteikti geras emocijas žiūrovams. Sakoma, kad pirmas blynas būna prisvilęs, na, bet mes stengsimės, jog jis nei kiek neprisviltų, o ilgam įstrigtu klaustyoju atmintyje“, – pasakojo N. Šiaudikytė.

Neringa Šiaudikytė (nuotr. asm. archyvo)Neringa Šiaudikytė (nuotr. asm. archyvo)

Neringa Šiaudikytė (nuotr. Fotodiena.lt/Dmitrijaus Radlinsko)Neringa Šiaudikytė (nuotr. Fotodiena.lt/Dmitrijaus Radlinsko)

Neringa Šiaudikytė (nuotr. asm. archyvo)Neringa Šiaudikytė (nuotr. asm. archyvo)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų