REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

47-metų karys iš Didžiosios Britanijos nusprendė įgyvendinti savo svajonę ir ryžosi lyties keitimo operacijai, praneša lifenews.ru. Eilinis Russellas Jacksonas šiai procedūrai ryžosi po 25 metų tarnybos armijoje.

REKLAMA
REKLAMA

Vyras pasakojo, kad visą savo gyvenimą jautėsi prastai identifikuodamas save vyru, bet nuo pat paauglystės bandė su tuo kovoti ir gyventi labai „vyrišką“ gyvenimą, tad savo profesija pasirinko armiją.

REKLAMA

Supratęs, kad savo gyvenimą galėjo nugyventi ir kitaip, vyras ėmėsi radikalių žingsnių – paliko karinę bazę ir ryžosi lyties keitimo operacijai, jam teko gerti hormoninius preparatus. Tiesa, tokie pokyčiai gerokai paplonino jo kišenę, mat vien krūtų implantai kainavo daugiau nei šešis tūkstančius JAV dolerių.

Buvusio kareivio šeima artimieji buvo priblokšti jo sprendimo tapti moterimi, bet po kurio laiko su šia mintimi apsiprato ir priėmė jį kaip Janiną, o ne Jacksoną.

Janina prisipažino, kad darbo paieškos jokių apčiuopiamų rezultatų nedavė, mat darbdaviai nežiūrėjo rimtai į tokį kandidatą, tad buvusiam kariškiui teko imtis padangų remonto verslo. Buvęs kariškis pasakojo, kad tapęs moterimi jaučiais daug laimingesnis ir ateityje tikisi sukurti šeimą, o gal net ir tapti motina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų