• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

TV3 žiūrovai su nekantrumu laukia kultinio serialo „Daktaras Hausas“ (House M.D.) septintojo sezono. Pirmoji serija – jau rytoj, trečiadienį, tradiciniu laiku – 22.05 val. Du Auksinius gaublius, daugiau nei keturias dešimtis kitų prestižinių apdovanojimų ir per šimtą nominacijų susišlavusi drama apie ekscentriškąjį daktarą šįkart nustebins: naujos serijos yra skirtos... meilei! Nejaugi visame pasaulyje dievinamo aktoriaus, prodiuserio, dainininko ir tekstų autoriaus Hugh Laurie įkūnijamas herojus iš nelankstaus užsispyrėlio pavirs švelniu įsimylėjėliu?

REKLAMA
REKLAMA

Nuo pirmojo sezono Hausą supa ne tik kolegos ir pacientai, bet ir ypatingo grožio moterys, kurių gretose – aktorės Olivia Wilde ir Lisa Edelstein. Vyruko meilės reikalai gerokai komplikuoti, o daktarę Lisą Kadi įkūnijanti L. Edelstein rytoj TV3 eteryje galutinai sumaišys herojui kortas.

REKLAMA

Kaip reaguos kietakaktis Hausas, išgirdęs moterišką prisipažinimą „Aš tave myliu. Norėčiau, kad būtų kitaip, bet nieko negaliu padaryti“? Medicinos ir meilės komplikacijų serialo herojams trečiadienio vakarais tikrai netrūks!

Hauso ir nuolat šalia jo būnančios kolegės sprendimai paveiks visus – ligoninės darbuotojus, pacientus ir draugus. Aktorius H. Laurie, kaip ir jo herojus, septintajame sezone nepamirš aistros muzikai. Ar išgirsime Hausą skambinantį gitara, pianinu, o gal mušantį būgnus, aiškės trečiadienio vakarais.

Ar Hausas išlaikys gyvenimo pilotavimo teises ir įrodys, jog gali būti patikimas ir ištikimas? Ar pavydo priepuoliai, atvira priklausomybė vaistams ir mažvaikiški poelgiai neprišauks herojui nelaimės? Tikroviški „Daktaro Hauso“ sapnai, virtę tikrove, – jau rytoj, trečiadienį, 22.05 val. tik per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų