REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Į Seimą išrinktai Neringai Venckienei gresia nauji nemalonumai, šįsyk - dėl galimai neteisėtai pasisavintų dukterėčios pinigų. Laimutė Stankūnaitė kreipėsi į Generalinę prokuratūrą, kad N. Venckienės atžvilgiu būtų pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl sukčiavimo ir svetimo turto pasisavinimo, rašo „Lietuvos rytas“.

REKLAMA
REKLAMA

Tai padaryti L. Stankūnaitė apsisprendė apsilankiusi vieno miesto Socialinės paramos skyriuje.

REKLAMA

Spalio 30 d. atvykusi tvarkytis dokumentų dėl dukteriai priklausančios našlaitės pensijos L. Stankūnaitė sužinojo, kad mergaitė gaus tik rugsėjo ir vėlesnių mėnesių pinigus, nors ji su motina gyvena nuo šių metų gegužės 17-osios.

Moteriai pradėjus aiškintis, kur dingo birželio, liepos ir rugpjūčio pinigai, paaiškėjo, kad juos paėmė buvusi mergaitės globėja N. Venckienė, nors jai globos teisės buvo panaikintos tą pačią dieną, kai mergaitė buvo išvaduota iš jos namų.

REKLAMA
REKLAMA

Nors mergaitei skiriama našlaičio pensija yra 250 litų per mėnesį, L. Stankūnaitė buvusiai savo dukters globėjai pinigų dovanoti nesi

rengia.

Jei tyrimas bus pradėtas, jį greičiausiai bus pavesta atlikti Šiaulių apygardos prokuratūrai, kuriai dabar perduotos anksčiau Panevėžio apygardos prokuratūros prokurorų tirtos N. Venckienės bylos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų