REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po rungtynių prieš Londono „Tottenham Hotspur“ ekipą, kuriose pergalingą įvartį įmušė Edinas Džeko, „Manchester City“ strategas Roberto Mancini prasitarė, kad bosnis yra labai nepatenkintas pakaitinio žaidėjo role - 2:1 pasibaigusiame mače futbolininkas ir vėl pasirodė nuo atsarginių žaidėjo suolelio.

REKLAMA
REKLAMA

Nors E.Džeko, šiame „Premier“ lygos sezone, startinėje sudėtyje pradėjo tik trejas varžybas, jis - rezultatyviausias „City“ žaidėjas. Puolėjo sąskaitoje - 6 įvarčiai per 9 rungtynes.

REKLAMA

„Jis - labai nelaimingas, - po pergalingų rungtynių šnekėjo R.Mancini - Futbolininkas, kuris yra laimingas sėdėdamas ant atsarginių žaidėjų suolelio - neegzistuoja.“

„Turime tris aukščiausios klasės puolėjus ir praėjusiame sezone “Premier„ lygą laimėjome visų jų įvarčių dėka. Supraskite, tikrai sunku išsirinkti, kai visi tavo puolėjai yra nuostabūs.“ - nuo klausimų, kodėl E.Džeko, nepaisant geros formos, laikomas ant atsarginių žaidėjų suolelio, išsisukinėjo italas.

Bosnijos ir Hercegovinos rinktinės puolėjas iš Vokietijos „Bundesliga“ čempionate rungtyniaujančio „Wolfsburg“ į Angliją persikėlė 2011 metų sausį ir visuose turnyruose jau yra įmušęs 32 įvarčius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų