• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Berlyne vykusiame renginyje, stebint 300 kviestinių svečių, įteikti prestižiškiausi Europos automobilių apdovanojimai - „Auksinio vairo“ („Golden Lenkrad“) prizai. Toks prizas kompaktinių automobilių klasėje atiteko „Audi A3“.

REKLAMA
REKLAMA

„Audi A3“ (nuotr. Gamintojo)„Audi A3“ (nuotr. Gamintojo)

Tai jau 22–antrasis „Auksinio vairo“ apdovanojimas Audi bendrovės istorijoje.

Aštuoni prestižiniai „Raudonieji taškai“

Žemutinio Reino – Vestfalijos dizaino centro žiuri komisija išdalijo kasmetinius šios dizaino įstaigos „Red Dot Award“ apdovanojimus už nuopelnus dizaino srityje.

REKLAMA

„Audi AG“ bendrovė šiuos prizus pelnė aštuoniose kategorijose. Tokiu prizu įvertinta „Audi“ reklaminė kampanija spaudoje bei neseniai įsteigtoje nominacijoje „Mobile & Apps“ („Mobilieji įrenginiai ir aplikacijos“) pirmą vietą užėmusi „Audi“ konfigūratoriaus mobilioji programėlė, leidžianti virtualioje erdvėje kiekvienam norinčiam susikomplektuoti savo svajonių „Audi“ automobilį.

Vertingiausias šios plejados prizas yra „red dot: best of the best“ – „geriausias iš geriausiųjų“, pelnytas už įspūdingą „Audi“ stendo dizainą 2011–ųjų Frankfurto autosalone.

REKLAMA
REKLAMA

Visi prizus pelnę „Audi“ dizaino sprendimai publikuojami leidinyje „Tarptautinės komunikacijos dizaino metraštis 2012/2013“ („international yearbook of communication design 2012/2013“).

„2013 German Design Award“ – „Audi A3“ modeliui

„Audi A3“ laimėjo prestižiškiausią dizaino apdovanojimą „transporto ir viešųjų erdvių“ kategorijoje. Vertinimo komisijos nariai ypač akcentavo nepretenzingą šio modelio dizainą, susidedantį tik iš keleto tikslių linijų ir poros taikliai parinktų centrinių dizaino akcentų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Audi A3“ (nuotr. Gamintojo)„Audi A3“ (nuotr. Gamintojo)

Šiuo metu vyraujančią Audi minimalistinę dizaino kryptį patvirtino ir „Audi AG“ bendrovės vyr. dizaineris Wolfgangas Eggeris, dar kartą viešai priminęs apie pagrindinius „Audi“ dizaino kurso vektorius, laikantis kurių „būtina naudoti kuo mažiau linijų ir detalių, tačiau visos jos turi teikti maksimalų emocinį užtaisą“.

„Audi“ - Meksikos „JD Power“ apdovanojimas

Tai jau antras „Audi“ laimėtas šis prestižinis Meksikos automobilinis apdovanojimas. Šiemet Audi bendrovė atitinkamose automobilių klasėse pelnė du iš trijų „JD Power“ apdovanojimų. Mažojoje klasėje neginčijamu lyderiu tapo „Audi A1“, o prabangių kupė segmente triumfavo „Audi A5“.

REKLAMA

„Audi A1 Sportback“ (nuotr. Gamintojo)„Audi A1 Sportback“ (nuotr. Gamintojo)

„JD Power“ apdovanojimas – vartotojų teisių gynimo organizacijų lygmens garbės ženklas, pagrįstas Meksikos Automobilių savininkų pasitenkinimo tyrimo studijos (MVOSS) tyrimu. Minėto tyrimo metu buvo apklausta per 5000 klientų, 2010 - 2012 metais įsigijusių naujus automobilius. „Audi“ - vienintelis iš Europos automobilių gamintojų, pelnęs tokį Meksikos vairuotojų pasitikėjimą.

„Klasikinis aukso vairas“ – „Audi A1“ ir Q3

24906 Vokietijos žurnalo „Autobild Klassik" skaitytojai dalyvavo balsavime renkant šių metų „Golden Classic Steering Wheel" („Klasikinis aukso vairas“) prizo laureatus. Prizai atiteko net dviems „Audi“ automobiliams. „Audi A1“ pelnė 6452 skaitytojų balsus ir tapo nugalėtoju mažosios ir kompaktinės klasės automobilių tarpe, o „Audi Q3“ su 7440 skaitytojų simpatijomis pripažintas vienvaldžiu SUV klasės lyderiu.

REKLAMA

Audi Q3 (nuotr. SCANPIX)Audi Q3 (nuotr. SCANPIX)

Speciali „Metų archeologo“ nominacija įteikta senovinių automobilių aptarnavimo dukterinės „Audi Tradition“ įmonės vadovui Thomui Frankui ir „Volkswagen Classic Parts“ generaliniam direktoriui Bernhardui Kandowui. Jie ištyrinėjo vieną apleistą sandėlį Paragvajuje, kuriame rado per 3000 vnt. įvairių atsarginių dalių, skirtų klasikiniams ir senoviniams „Audi“ ir VW automobiliams.

„Audi A4 Allroad“ – aktyvaus gyvenimo būdo automobilis

Padidinto pravažumo „Audi A4 Allroad“ prabangių padidinto pravažumo automobilių kategorijoje pripažintas aktyvaus gyvenimo būdo „JAV metų automobiliu 2013“. Vertinimo komisiją sudarė garsiausi JAV automobilių žurnalistai ir 70 garsių JAV sportininkų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Atnaujintas „A4 Allroad Quatrro“. (nuotr. Gamintojo)„A4 Allroad Quatrro“. (nuotr. Gamintojo)

Konkurse buvo vertinamas automobilių pravažumas ir dizainas, o pagrindinis akcentas skirtas sportiškumui bei automobilio tinkamumui kasdieniniame sportininkų gyvenime. Tarp vertinimo kriterijų buvo ir klausimas, kaip patogu salone transportuoti dviratį ir kaip valosi sėdynių apmušalai pasivažinėjus su automobiliu, prikrautu ne paties švariausio sporto inventoriaus.

Pavyzdinės apsaugos nuo vagystės sistemos

Net šeši nauji „Audi“ modeliai pelnė aukščiausią 5 žvaigždučių įvertinimą „Britanijos draudimo automobilinės saugos apdovanojimuose 2012“ („2012 British Insurance Vehicle Security Awards") ir taip užsitikrino savo rinkos segmento lyderio titulą. „Audi Q3“ apsaugos nuo nuvarymo sistema laimėjo kompaktinių SUV kategorijoje. Aukščiausius įvertinimus pelnė ir naujausios kartos „Audi A4“, A5, Q5 ir „A8 W12 L“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų