REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujas 2013 metų vasaros sezono poilsines ir pažintines keliones pristatęs didžiausias Baltijos šalyse kelionių organizatorius "Novaturas" planuoja augsiančius pardavimus. Tikimasi, jog kelionių pardavimai kitais metais gali augti 15 proc., lyginant su 2012 metais.

REKLAMA
REKLAMA

"Atsižvelgdami į ekonominę situaciją šalyje ir numatomą šalies ūkio augimą, tikimės kitais metais padidinti pardavimus keliolika procentų. Taip pat šiandien pateikę kitų metų kelionių pasiūlymus tikimės ir išankstinių pardavimų ženklaus augimo – iki 30 proc.", – teigia "Novaturo" generalinis direktorius Linas Aldonis.

REKLAMA

Kelionių organizatoriaus šių metų žiemos poilsio kelionių išankstiniai pardavimai išaugo 21 proc., lyginant su tuo pačiu laikotarpiu pernai. Bendrovės atlikta pardavimų analizė rodo besikeičiančius pirkėjų įpročius. Žmonės keliones  dažniau planuoja iš anksto.

"Klientai, kurie įsigijo keliones per išankstinius pardavimus pamatė, jog tai yra gerokai pigiau nei paskutinė minutė. Atostogų planavimas iš anksto leidžia ne tik sutaupyti pinigų, tačiau ir rinktis geresnes skrydžių datas bei viešbučius", – sako L. Aldonis.

REKLAMA
REKLAMA

Šiandien pristatytam 2013 metų vasaros sezonui kelionių organizatorius atnaujino siūlomų kelionių kryptis.

"Kiekvienais metais stengiamės pasiūlyti kelias naujas kryptis, kurios sudomintų mūsų klientus. Iki šiol labai populiari buvo Italijoje esanti Sicilija, todėl 2013 metų vasaros sezonui pasiūlėme pamatyti Riminį. Taip pat Nicą (Prancūzija) ir Bodrumą (Turkija). Iš viso naujam sezonui pasiūlėme 18 krypčių poilsinėms kelionėms", – sako L. Aldonis.

Tarp populiauriausių vasaros poilsio krypčių ir toliau turėtų išlikti Turkija, Graikija ir Ispanija.

Poilsį 2013 m. vasaros sezonui keliautojai galės rinktis iš 18 krypčių poilsinių kelionių. Mėgstantiems atradimus ir pažinimo keliones siūlomos 57 pažintinių kelionių programos autobusu ir 13  pažintinių kelionių lėktuvu. Bendrovė planuoja, kad šiemet vasaros kelionių sezono metu su "Novaturu" ilsėtis keliaus daugiau nei 100 tūkst. poilsiautojų iš Baltijos šalių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų