• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS


Dauguma vyrų ir moterų turi labai jautrius spenelius. Pojūčiai, kuriuos iššaukia jų stimuliacija, gali būti tiek malonūs, tiek ir dirginti.

REKLAMA
REKLAMA

Tarkim, moteris gali pajusti dievišką malonumą, kai partneris kvėpuoja į jos spenelius, tačiau vos tik juos spustels stipriau, ji suspigs iš skausmo. Todėl vyras turi išmokti manipuliuoti speneliais taip, lyg jie būtų drugeliai, jei norite tapti pačiu tikriausiu švelnios seksualinės stimuliacijos meistru. Kitos moterys nori, kad vyras su jų krūtimis ir speneliais elgtųsi kaip tikrais valdytojas, ir nieko erotiško nepajunta, kol jis neįsisiurbia į jas kaip techninis dulkių siurblys.

REKLAMA

Taip pat atminkite, kad moters krūtys tampa labai jautrios tam tikrais menstruacinio ciklo momentais, ypač tais atvejais, jei vartoja tam tikrus vaistus.

Vyrai turi tokius pačius jautrius spenelius kaip ir moterys. Kai kurie vyrai stipriai susijaudina, ir netgi patiria erekciją, o kartais netgi patirti orgazmą, jei kažkas liesis prie jų spenelių.

Egzistuoja tam tikri dalykai, kuriuos reikia suvokti, kai bučiuoji ar glamonėji spenelius arba krūtis.

REKLAMA
REKLAMA

Dydis arba kokybė

Kaip ir su klitoriu arba peniu, spenelių jautrumas neturi nieko bendro su jų dydžiu. Maži speneliai gali krūpčioti nuo bet kokio prisilietimo, o dideli gali iš viso nieko nejausti.

Užtempti odą ant spenelio

Uždėkite savo pirštus ant šoninės spenelių pusės taip, kad beveik jų neliestumėte. Lengvai judinkite savo pirštus aplink spenelius ir pradėkite traukioti pirštus į skirtingas puses. Ši oda lengvai užsitempia. Taip galite laižyti spenelius arba juos čiulpti.

Į save ir nuo savęs

Sudėkite lūpas dūdele ir apimkite jomis spenelį, prisispausdami prie jo. Tuomet stumdykite jį pirmyn atgal lyg spenelis būtų atsidūręs vakuume ir pastoviai jaustų augantį spaudimą. Tą patį galima paeksperimentuoti ir su ausų speneliais ar klitoriu. Tik įsitikinkite, kad ant šių erogeninių zonų nėra juvelyrinių dirbinių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Apimti spenelį visu delnu

Šis metodas duoda gerus rezultatus, jei jūsų rankos ir speneliai yra sutepti masažiniu aliejumi. Padėkite delną ant krūties taip, kad jūsų pirštų galiukai būtų vienodai nutolę nuo spenelio. Pradėkite stimuliuoti krūtį, šiek tiek pakeldami ranką ir glostydami pirštais visus krūties šonus taip, kad jie visi susitiktų prie spenelio viršūnėlės. Tuomet galite timptelėti spenelį į viršų – vos vos ar stipriau, viskas priklauso nuo jūsų partnerio jautrumo.

Spenelis tarp rodomojo ir viduriniojo pirštų

Ar galėsite naudoti šį metodą, viskas priklausys nuo spenelio formos ir dydžio. Padėkite savo ranką, sulenktą kaip kaušelį ant jūsų partnerio krūties, o tarp rodomojo ir viduriniojo pirštų atsirastų spenelis. Dabar suspauskite pirštus kartu taip, kad pakėlus ranką, spenelis ir likusį krūties dalis judėtų kartu su ja.

REKLAMA

Spenelis ir penis

Kai kurios moterys stipriai susijaudina, kai vyras glamonėja jos krūtis ir jos spenelius savo penio galvute.

Dieviškas malonumas

Tos moterys, kurioms patinka, kai jų krūtys ir speneliai yra stimuliuojami, dažnai skundžiasi, kad vyrai tam skiria per mažai dėmesio. Pagalvokite, ar jums sunku suteikti savo partnerei dievišką malonumą? Stimuliuodami krūtis ir spenelius, stenkitės čiulpti ir laižyti visą krūtį, o ne tik spenelius. Nepamirškite karts nuo karto pereiti nuo vieno krūties prie kitos.

REKLAMA

Rankos ir burna

Taip jau yra, kad krūtys yra dvi, o burna viena. Galbūt jai patiks, jei vieną krūtį jūs glamonėsite ranka, kol kitą švelniai leisite liežuviu? O gal jai ar jam patiks, jei vienu metu rankomis stimuliuosite kokią nors kūno dalį, o burna čiulpsite jos ar jo spenelius? Paklauskite.

Skirtingas jautrumas

Kartais viena krūtis arba spenelis būna jausmingesnis, nei kad kita krūtis ar spenelis. Sužinokite apie tai ir daugiau dėmesio skirkite tai pusei, kuri yra jautresnė.

Skirtinga temperatūra

Burnoje laikydami ledo kubelį, galite tapti vieni iš labiausiai jaudinančių meilužių, kurie priverčia spenelius sustandėti. O speneliams, kurie jau sušalo, galite panaudoti šiltos arbatos „kompresą“: atsigerkite šiltos arbatos ir palaižykite spenelius. Tokiu būdu galima patirti nuostabius pojūčius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Linksmoji lėkštė

Vaisių salotos, įvairūs vaisiai, desertai gali sėkmingai nugulti ant spenelių ar krūties, apatinės pilvo dalies, nugaros ar kitų kūno dalių. O rezultatas bus nuostabus! Darykite ką tik norite, tik nekiškite nieko saldaus į vaginą.

Spenelių spaustukai

Erotiniai žaisliukai aštresnių pojūčių mėgėjams. Stipriau suspausti spenialiai daugeliui žmonių suteikia beprotišką malonumą, todėl jei dar nė karto nebandėte šios sekso technikos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų