REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trečiąja konkurso „Karščiausia krepšinio šokėja 2012“ dalyve tapo Panevėžio „Energym“ klube šokanti ir „Lietkabelio“ sirgalius užvedanti – Kristina. Kuklumas ir paprastumas, bruožai, kurie išskyrė merginą iš kitų konkurso dalyvių. Dvyliktoje klasėje besimokanti panevėžietė tyliai užkariavo trečiąją poziciją ir dabar laukia gausesnio jūsų palaikymo balsavime.

REKLAMA
REKLAMA

Susipažinti su merginomis ir savo balsą už favoritę galite atiduoti „Facebooke“ į paiešką įvedus „Krepšinio šokėjos". (www.facebook.com/krepsiniosokejos) Panevėžietė Kristina ne vienintelė šokėja, kurios karjerą stabdo noras mokytis didesniame mieste, tačiau „Cido“ arenoje praleistas laikas ir nuostabūs šokiai paliko įspūdį sirgaliams ir ekipos krepšininkams. Buvęs Panevėžio „Lietkabelio“ žaidėjas, panevėžietis Ernestas Ežerskis negailėjo pagyrų savo miesto šokėjoms.

REKLAMA

„Jos turi visus bruožus, kurie apibūdina, kokios turi būti geros krepšinio šokėjos: gražios, patrauklios, visada besišypsančios, gražiai apsirengusios, nuoširdžiai palaikančios savo komandą. Per šokį stengiasi parodyti kažką naujo, nematyto, kad atkreiptų žiūrovų dėmesį“, – sakė krepšininkas.

Panevėžietė „Karščiausia krepšinio šokėja 2012“ konkurse įsitaisė trečioje vietoje, nors jai ant kulnų lipa Vilniaus „Lietuvos ryto“ šokėja Sigita. Kaip keisis merginų pozicijos balsavimo lentelėje nuspręsti galite jūs, balsuodami „Krepšinio šokėjų" puslapyje „Facebooke“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų