• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Airijos pigių skrydžių bendrovė paskelbė Didžiojoje Britanijoje sukursianti 1 tūkst. naujų darbo vietų oro uostuose Liverpulyje, Mančesteryje ir Rytų Midlenduose, informuoja BBC naujienų tarnyba.

REKLAMA
REKLAMA

Kompanijos vykdomasis direktorius Maiklas O'Lyris (Michael O'Leary) sakė, kad kompanija „auga kaip pašėlusi“, ir jis tikisi, kad ateinančiais metais „Ryanair“ papildomai skraidins vieną milijoną žmonių. Jo teigimu, iš minėtų oro uostų ketinama skraidinti š devynias naujus miestus.

REKLAMA

Pasak M. O'Lyrio, 460 naujų darbo vietų bus sukurta Rytų Midlenduose, 360 – Mančesteryje ir 18 – Liverpulyje. Bus priimta į darbą „pilotų, inžinierių, įgulos narių ir bagažo tarnybos darbuotojų.“

M. O'Lyris aiškina, kad jo kompanijai sekasi gerai tuo metu, kai kitos aviakompanijos patiria sunkumų iš dalies dėl pačios kompanijos strategijos savo veiklą koncentruoti keliuose oro uostuose Jungtinėje Karalystėje, o ne vien tik Londone.

„Mes imame didelius lėktuvus ir juos siunčiame ne į didelius oro uostus, kaip Hytrou (Heathrow), bet į oro uostus regione, – sakė Airijos pigių skrydžių bendrovės vadovas. – Žmonės nebenori keliauti iki Hytrou, jie nori skirsti iš savo vietinio oro uosto“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų