REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Didžiausias, muzikaliausias ir profesionaliausias „Tango TV” metų projektas „Dangus 2” jau atvėrė duris keturiolikai laimingųjų, įveikusių beveik tris tūkstančius konkurentų, savo balsais ir pasirodymais užbūrusių profesionalų komisijos narius ir pasirengusių nustebinti visus televizijos žiūrovus.

REKLAMA
REKLAMA

Prasidėjo kasdienės repeticijos, padedant garsiems muzikos grandams, neskaičiuojant prakaito lašų ir nemigo valandų, stiliaus keitimas, fotosesijos – jau nuo pirmos dienos dalyviai gyvena tikrą žvaigždžių kasdienybę.

REKLAMA

Įspūdingam „Dangus 2” starto koncertui jau rengiasi „Pavaročiu” vadinamas telšiškis Marius, jauni klaipėdiečiai Artakas ir Eglė, palangiškė Adelija, Jogailė ir Vaidas iš Panevėžio, psichologės Živilė iš Kauno ir vilnietė Dalia, balsingas druskininkietis Justinas. Taip pat vilniečiai Liudas, Algimantas, kūrybiniu produktyvumu nustebinęs Darius, Skirmantė ir specifinio bei galingo balso Raimonda.

„Su būsimaisiais šou dalyviais sudėtingą ir alinantį pasirengimą šou atidarymo koncertui pradėjome vos spėję atšvęsti Naujuosius. Jie žino, kad į „Dangų 2” pateko ne tik dėl noro dainuoti, bet ir dėl to, kad iš jų nuo pirmos dienos tikimasi profesionalių pasirodymų ant scenos. Visi degte dega noru lipti į sceną ir bemat nustebinti ir sudominti žiūrovus”, – įspūdžiais iš pirmųjų repeticijų dalijasi realybės šou prodiuseris Saulius Urbonavičius– Samas.

„Danguje 2” kasdien su jaunaisiais atlikėjais dirbs vokalo dėstytojai Nijolė Maceikaitė ir Steponas Januška, popmuzikos žvaigždės Stano, Viktoras iš „Skamp”, „InCulto” lyderis Jurgis Didžiulis, šokių dėstytojas Kęstas Baranauskas, muzikos ir televizijos žvaigždūnas Marijonas Mikutavičius, taip pat garsus stilistas ir „Tango TV” laidos „Mados reidas” vedėjas Mantas Petruškevičius bei daugelis kitų pramogų pasaulio profesionalų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų