• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pasibaigus antrajam Seimo rinkimų turui, Prezidentė Dalia Grybauskaitė pradeda konsultacijas dėl naujos Vyriausybės formavimo.

REKLAMA
REKLAMA

Spalio 29 d., kaip ir kiekvieną pirmadienį, 8.00 val. šalies vadovė susitiks su Ministru Pirmininku, Tėvynės sąjungos—Lietuvos krikščionių demokratų vadovu Andriumi Kubiliumi. 10.00 val. Prezidentė priims Lietuvos socialdemokratų partijos pirmininką Algirdą Butkevičių.

REKLAMA

Kaip jau skelbta, valdančioji dauguma bus formuojama iš trijų partijų, Premjero postas atiteks socialdemokratams. Koalicijos sutartis bus pasirašyta Vyriausiajai rinkimų komisijai patvirtinus rezultatus.

Tai po Darbo partijos, LSDP ir Tvarkos ir teisingumo lyderių susitikimo viešbutyje „Naujasis Vilnius“ sakė LSDP lyderis Algirdas Butkevičius.

„Sutarėme, kad iš trijų politinių partijų formuosime daugumą ir sutarėme, kad Ministras Pirmininkas bus iš Socialdemokratų partijos. Sutarėme, kad pradėsime ruošti Vyriausybės programą, bus sudarytos darbo grupės iš esamų trijų politinių partijų ir tuoj pat, ateinančią savaitę, peržiūrėsime valstybės biudžeto įstatymo projektą“, — sakė LSDP pirmininkas A. Butkevičius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų