REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

A. Butkevičius teigia, kad ažiotažas dėl rinkimų yra perdėtas.

(Papildyta 21.33) LSDP pirmauja 22 apygardose. A. Butkevičius teigė, kad ir pirmame ture būtų buvę geresni rezultatai, jei bičiuliams būtų geriau pavykę didesniuose miestuose.

REKLAMA
REKLAMA

„Per kiekvienus rinkimus, taip pat ir prieš ketverius metus, jei paanalizuosime, būta ne mažiau pažeidimų ar skundų. Tiesiog, kai pralaimi kas nors kitas, o ne Tėvynės Sąjunga - Lietuvos krikščionys demokratai (TS-LKD), jie nekelia tokio erzelio bei tokių kampanijų,“ - teigia Lietuvos socialdemokratų partijos (LSDP) pirmininkas Algirdas Butkevičius.

REKLAMA

Pasak A. Butkevičiaus, jis ir toliau, kokie bebūtų konkretūs balsavimo rezultatai, planuoja derybas tarp tų pačių trijų opozicinių partijų: LSDP, Tvarkos ir teisingumo bei Darbo partijos.

Paklaustas, kodėl teoriškai nepopuliariausio premjero Andriaus Kubiliaus vadovaujamos TS-LKD rinkėjai visgi nenušlavė taip, kaip tikėjosi opozicija, A. Butkevičius sakė: „Jei jų valdymo metais tiek žmonių nebūtų buvę priversti išvykti iš Lietuvos, rezultatai būtų buvę kitokie. Tas rinkėjas, kuris jiems ištikimai tarnauja, liko Lietuvoje tikrai ir visada ateis,“ - sakė jis portalui balsas.lt.

REKLAMA
REKLAMA

A. Butkevičius teigė, kad dar teks grįžti ir prie rinkimų tvarkos bei procedūrų.

„Konservatoriai ir liberalai, tiek per Visagino atominę elektrinę, tiek per Aplinkos ministeriją naudojo administracinius resursus rinkiminei kampanijai, <...> Tai kur kas rimtesnės sumos, nei kokie dešimt ar dvidešimt litų už balsą. O asmenims, perkantiems balsus reiktų taikyti griežtesnę baudžiamąją atsakomybę“ - piktinosi jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų