REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vienas aukščiausių Rusijos gyventojų turėjo atsiklaupti ant kelių, kad išgirstų išsvajotąjį „taip“, kurį sušnabždėjo miniatiūrinė jo išrinktoji. Mat 30-mečio Krasnodaro srities gyventojo Deniso Makarovo, kurio ūgis 2 metrai 24 centimetrai, žmonos ūgis – vos 1 metras 52 centimetrai.

REKLAMA
REKLAMA

Jų meilės romanas prasidėjo prieš 15 metų, kai milžinas ūgiu dar nesiskyrė nuo bendraamžių. „Iki 9-os klasės Denisas buvo kaip visi. Jis buvo pats simpatiškiausiais jaunuolis visoje mokykloje“, cituoja Niną Markovą Lifenews.ru. Jauna moteris prisipažįsta buvusi labai laiminga, kai D. Markovas dėmesį atkreipė būtent į ją.

REKLAMA

Įsimylėjėliai neatkreipė dėmesio, kad Denisas tampa vis aukštesnis. Iš pradžių paauglys praaugo visus bendraklasius, paskui – mokytojus ir tėvus. Per 4 metus vaikinas ūgtelėjo 54 centimetrais, ir sulaukęs 19-os metų jau buvo tokio ūgio, kaip dabar.

Pasklidus gandams apie aukštaūgį, į nedidelį kaimelį atvažiavo treneris iš Krasnodaro ir pasiūlė vaikinui vietą krepšinio rinktinėje. Tačiau po metų įtemptų treniruočių sustreikavo jaunuolio sveikata; iš pradžių ėmė skaudėti kojas, o vėliau prisidėjo stuburo problemos. „dėl nepakeliamo skausmo jis net negalėjo pats judėti“, pasakoja N. Markova.

REKLAMA
REKLAMA

Toliau – ilgas gydymas, ne viena sudėtinga operacija,  kol pagaliau aukštaūgis vėl galėjo, nors iš šlubčiodamas bei pasiremdamas lazdele, vaikščioti pats.

„Nors aš siūliau jai skirtis, nes nenorėjau tapti našta, visą šį laiką Nina buvo su manimi “, atskleidė aukštaūgis. Tai tęsėsi tol, kol Nina pasijuto esanti nėščia. Nors Denisas bandė aiškinti, kad vaikui nereikalingas tėvas invalidas, vėliau jis prisipažino moteriai mylintis ją labiau negu gyvenimą ir pasipiršo.

Dabar, rašo Lifenews.ru, jų sūnui jau dveji metai. Šeima gyvena tame pačiame kaime, augina gyvulius gyvena apgriuvusiame name, kurio remontui trūksta pinigų.














REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų