REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšininkų ketvirtadienio vakarą laukia labai svarbi dvikova Eurolygoje. Varžovas – Belgrado „Partizan“, todėl svajodami apie „Top 16“ etapą vilniečiai privalo laimėti namuose.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau prieš akistatą su Serbijos čempionais „Lietuvos ryto“ stovykloje – jokios įtampos, tik gera nuotaika. Bendraudami su žurnalistais šypsojosi ir Steponas Babrauskas, ir vyriausiasis treneris Darius Maskoliūnas. Po nenuspėjamai bendraujančio Aleksandro Džikičiaus išėjimo, įtampos per žiniasklaidos dienas „Siemens“ arenoje nebėra.

REKLAMA

„Ką akcentuojame? Reikia pergalės“, – šmaikščiai nuo žurnalisto klausimo bandė išsisukti D.Maskoliūnas. – Žinome, prieš kokį varžovą žaidžiame. „Partizan“ varomoji jėga yra ta, kad jie alkani, ištroškę žaidimo ir pergalių. Didžioji dalis geros gynybos ir surinktų taškų – vien entuziazmo, pasiaukojimo dėka. „Partizan“ yra jauna, bet labai pavojinga komanda.

Mes irgi ne senukai, bet turime daugiau patyrusių žaidėjų. Bandysime išnaudoti savo stipriąsias puses ir pažaboti jaunatvišką serbų entuziazmą. Protingu žaidimu sieksime „Partizan“ įsprausti į mums parankų žaidimą, kuris jiems turėtų nepatikti.“

REKLAMA
REKLAMA

- Kokį smūgį „Lietuvos rytui“ suduotų nesėkmė?

- Šitos versijos šiai dienai nesvarstome.

- Ko išmokote iš pralaimėjimo Kazanėje?

- Kaip sakė Vladimiras Iljičius: mokytis, mokytis ir dar kartą mokytis. Aš ir toliau mokausi. Tiesiog stengiuosi visų rungtynių metu žaidėjams įteikti, kad negalima pasiduoti anksčiau laiko ir atiduoti rungtynių. Visada reikia kovoti iki galo.

- Kurie „Partizan“ žaidėjai yra pavojingiausi?

„Partizan“ turi 4-5 žaidėjus, kurie sudaro branduolį. Tai – nors jaunas, bet solidžiai žaidžiantis įžaidėjas Westermannas. Vienas dvidešimtmečių rinktinės lyderių Bogdanovičius. Nejudrus, bet pakankamai vidutiniškų sugebėjimų aukštaūgių Musli, ir vienas kertinių krepšininkų – nuo antros iki ketvirtos pozicijos žaisti galintis Lučičius. Jie dar turi du legionierius. Įžaidėjas kol kas žaidžia ne daug, prasčiau. O puolėjas iš JAV – darbininkas. Taip pat yra latvis Bertanis, žaidžiantis abejose puolėjo pozicijose ir gerai pataikantis tritaškius. Žodžiu, pikta, agresyvi ir alkana komanda.

Donatas Urbonas


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų