• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Užsiregistravote pažinčių svetainėje, tačiau jums labai nesiseka rasti porą? Siūlome parodyti savo anketą draugams ir paklausti, ką ne taip darote. Taip, tai labai drąsus žingsnis, bet kartais tiesiog neišvengiamas, jei norite kuo greičiau rasti tą vienintelį ar vienintelę.

REKLAMA
REKLAMA

Draugai jums tiesiai šviesiai gali pasakyti, kad:

1. Įdėjote klaikias nuotraukas. Nuotraukoje atrodote dešimt metų vyresnė, o gal jums visiškai netinka šukuosena. Tikras draugas jums tiesiai šviesiai pasakys, kad pasirinkote tikrai ne tą nuotrauką. Patikėkite, verta jo paklausyti.

REKLAMA

2. Esate verksnys. Taip yra, jei skiltyje „Daugiau apie mane“ verkšlenate, kad „jie visi vienodi ir galvoja tik apie lovą“ arba „joms rūpi tik pinigai“. Galbūt jūs turite pagrindo taip sakyti, tačiau niekas nenori bendrauti su verksniais.

3. Esate nepatrauklus nevykėlis, ieškantis vienadienių nuotykių (ar bent iš nuotraukos bei aprašymo taip atrodo). Visiems normaliems žmonėms patinka seksas, todėl nereikia to savo anketoje minėti daugiau nei vieną kartą, o geriausia iš viso neminėti. Priešingu atveju rizikuojate būti palaikytas laisvo elgesio vienišiumi, ieškančiu vienos nakties nuotykių.

REKLAMA
REKLAMA

4. Atsižvelgiant į tai, kokią muziką, knygas ir filmus nurodėte mėgstantis, atrodote tikras snobas. Turėti savo nuomonę ir domėtis muzika, kinu ar knygomis yra gerai, tačiau nereikėtų parodyti, kad esate protingiausias iš visų.

5. Anketoje nurodėte klaidingus duomenis (ūgį, svorį, interesus). Jei esate stambaus sudėjimo, o anketoje nurodėte, kad esate lieknas, negalite tikėtis sėkmės per pirmąjį pasimatymą. Visus duomenis apie save turite nurodyti kuo tiksliau.

6. Pamiršote nurodyti visus savo privalumus. Kartais taip nutinka, kad peržiūrėjus nario anketą jis atrodo kur kas nuobodesnis žmogus nei yra iš tikrųjų. Draugai jums primins, kokius savo privalumus pamiršote paminėti.

7. Jūsų anketa atrodo tiesiogiai keistai. Galbūt jūs galvojate, kad sukūrėte išskirtinę anketą, o keletas pokštų, pateiktų joje, tik padės jums išsiskirti. Tačiau gali būti, kad tik jums tai atrodo juokinga. Draugai gali padėti išsiaiškinti, kaip yra iš tikrųjų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų