• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kuo ypatingas yra seksas svetimoje „tik moterims“ teritorijoje ir kaip juo pasinaudoti saviems interesams?

REKLAMA
REKLAMA

Naujienų portalas msnbc.com apklausė moteris, turinčias lesbietiško sekso patirties, ir išsiaiškino, kuo toks seksas joms buvo įsimintinas. Svarbiausia ypatybė buvo ši: abi partnerės žino, kad moteriai gerai įkaisti reikia daugiau laiko – bent jau dvidešimties minučių, tai tikrai. Be to, jodviem nebūna taip, kad kol viena dar tik pradeda šilti, kitą jau pribaigia iš proto einanti varpa.

REKLAMA

Maya Silverman, knygos „Erotinio masažo gidas: išlaisvink prisilietimo galią“ (Erotic Massage Guide: Unleash the Power of Touch) autorė, pataria tas 20 minučių skirti jausmingam lesbietiškam masažui, kuriame svarbiausia štai kas:

1. speneliai, krūtys, kaklas, vidinė rankų ir klubų pusė – glamonėk visa tai kaip savo. Ir kitų vietelių neaplenk – bet ties šitomis sutelk visą savo švelnumą ir dėmesį;

2. turėsi pademonstruoti pakankamai sudėtingą lengvučių prisilietimų meną – ir dar abiem rankomis. „Ir nepamiršk periodiškai tai viena, tai kita ranka nuklysti į pačias netikėčiausias jos kūno vieteles“, – pataria Silverman;

3. tokio masažo esmė paprasta: partnerė turėtų nebenuspėti, kur Tavo rankos atsidurs kitą akimirką. Judėk jos kūnu taip, kaip ji važiuoja automobiliu per žiedą – atsargiai, lėtai ir atidžiai. Pratempk bent dvidešimt minučių – ir atlyginimas garantuotas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų