REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Turbūt nėra tokių, kurie nieko nebūtų girdėję apie moters G-tašką, kuris yra priekinėje makšties sienelės dalyje ir stimuliuojant gali sukelti ne tik orgazmą, bet ir moters ejakuliaciją. Tačiau labai dažnas atsakymas apie PS-tašką būna: "Nieko nesu apie jį girdėjęs". Pagrindinė to priežastis - trūkumas išsamesnių tyrimų.

REKLAMA
REKLAMA

Kas tas PS-taškas?

Tai labai jautri moters vieta, kuri randasi tarp makšties ir išangės. Ši vieta dar vadinama tarpvietės kempine, kadangi stimuliuojama prisipildo kraujo, panašiai kaip susijaudinęs moters klitorius.

REKLAMA

Kaip jį stimuliuoti ?

Geriausias būdas jį stimuliuoti yra su pirštu (-ais) arba su lenktu sekso žaisliuku. Tai daryti reikėtų panašiai, kaip ir stimuliuojant G-tašką, tačiau priešinga kryptimi: švelniai liečiant apatinę makšties sienelę netoli tarpvietės. Taip pat tai galite daryti švelniai stimuliuojant pačioje išangėje, judant šiek tiek link tarpvietės. Deja, ne visoms moterims tai gali iš karto patikti, todėl rekomenduojame pradėti nuo įprasto išorinio tarpvietės stimuliavimo (švelniais sukamaisiais judesiais), nekišant pirštų į makštį ar išangę.

REKLAMA
REKLAMA

Ką moterys jaučia, kai stimuliuojamas PS-taškas?

Moterys, kurios mėgaujasi šios vietos stimuliacija, pritaria, kad tai padeda ne tik greičiau pasiekti orgazmą, bet ir stipresnį nei įprastai. Retesniais atvejais, kai kurios moterys, vien tik nuo šios vietos stimuliacijos, gali patirti orgazmą .

Kodėl nereikėtų per daug sureikšminti PS-taško?

Nesvarbu, ar ieškosite G-taško, ar - PS-taško, nebūtinai moteriai tai turėtų sukelti daug malonumo ir tai yra normalu. Tiesiog yra pravartu žinoti, kad kai kurios moterys susijaudina labiau stimuliuojant šioje vietoje nei kitoje. Pavyzdžiui, jei nejaučiama malonumo stimuliuojant G-tašką, tai galbūt pavyks su PS-tašku ir atvirkščiai. Jeigu abu variantai neveiksmingi, tuomet tai gera paskata nenustoti studijuoti moters kūno, kuris visada be galo įdomus ir jaudinantis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų