REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas

REKLAMA

Šiomis dienomis gali tekti įsijausti į taikdario vaidmenį - aplinkiniai smarkiai pyksis, o jums teks pasitelkti visą savo žavesį juos taikant. Tai išvargins, tačiau moraliai jausitės puikiai.

REKLAMA
REKLAMA

Jautis

Teks daug bendrauti ir pasijusite lyderiu - nepersistenkite, tačiau neleiskite skirtingų požiūrių grupėms tarpusavyje susipykti ar daryti įtaką jums. Dienos nuo pradžios iki pabaigos skirta bendravimui - naudokitės tuo, susitikite su senais draugais, užglaistykite senus nesutarimus.

REKLAMA

Dvyniai

Atrodys, kad viskas krenta iš rankų. Šeštadienis jums nelabai sėkmingas, tačiau galite pasiguosti tuo, kad nesėkmės trumpalaikės, jau rytoj viskas seksis žymiai geriau. Jeigu tik turite galimybę, tai šiandien nesiimkite jokių svarbių darbų.

Vėžys

Aplink bus daug konfliktų, tačiau jums nereikėtų leistis iki to lygio ir imti ginčytis. Daugiausiai išlošite, jeigu tiesiog nutylėsite ir nepradėsite papildomai kelti nesantaikos. Viskas palaipsniui nurims, o bandydami  spręsti bėdas tik paaštrinsite konfliktus.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Jausite įtampą, geriausia būtų ramiai pasivaikščioti, tinkama diena leisti pinigams - pavyks įsigyti tikrai reikalingų daiktų ir neišleisti perdėm daug pinigų. Dienos palankios bendravimui, tačiau itin didelių žmonių grupių, trankių vakarėlių geriau vengti.

Mergelė

Savaitgalį jūsų nuotaika bus gera, tačiau dirbti seksis sunkiai - negalėsite susikaupti nei mokslui, nei buities darbams. Geriausia būtų pailsėti vienumoje, diena nėra itin tinkama bendravimui, gilioms diskusijoms.

Svarstyklės

Šeštadienis - labai energinga diena. Norėsis imtis daugybės veikslos, bendrauti, linksmintis. Diena tam tikrai palanki, puikiai seksis visi jūsų sumanymai. Taip pat, diena labai tinkama labdaringai veiklai, savanorystei, norėsite padėti aplinkiniams ir tai jums teiks didžiulį vidinį pasitenkinimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Labai norėsis ramybės ir harmonijos, tačiau vis iškils smulkių, bet neatidėliotinų darbų. Iš pat ryto susidėliokite darbus, susiplanuokite visą dieną, tuomet jausitės ramiau, o diena eisis harmoningai - būtent taip, kaip jums ir norisi.

Šaulys

Šiandien sulauksite netikėtos padėtos už pagalbą ar tinkamus patarimus. Nepradėkite puikuotis, o tiesiog pasidžiaukite, kad jums pavyko padėti kitam. Išpuikėliškas elgesys savaitgalį gali turėti bjaurių pasekmių ateityje - jumis nebepasitikės, todėl elkitės kukliau.

REKLAMA

Ožiaragis

Gali nepasisekti, tačiau tik smulkmenose. Kita vertus, būsite linkę išpūsti kiekvieną niekniekį, o tai jums kainuos daug jėgų ir nervų. Stenkitės vyti blogas mintis šalin ir tiesiog leisti įvykiams ramiai tekėti savo vaga.

Vandenis

Nepateisinsite žmonių lūkesčių, tačiau tai anaiptol nėra jūsų problema, jūs neturėtumėte stengtis įtikti kitiems. Išlike diplomatiškais ir teisingais patiems sau, tačiau nekeiskite savo nuomonės: teisybė tikrai jūsų pusėje.

Žuvys

Gali tekti spręsti daug problemų - tiek savo, tiek svetimų. Tiesa, visus sprendimus galima atidėti, tačiau savaitgalį geriau to nedaryti. Susiimkite ir spręskite bėdas, padėkite bičiuliams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų