REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gyvenime visko nutinka: važiuoji kartu su mylimuoju ir staiga pajauti, kaip tavo įkaitusiu kūnu pradeda ristis nesuvaldomos aistros virpuliukai. Samprotauti tokioje situacijoje, o tuo labiau, ieškoti kokios nors vietelės viešbutyje, nėra kada, todėl pasimylėti nusprendžiate čia ir dabar, o tiksliau – mašinoje. Tereikia tik pasukti į pirmą pasitaikiusią šalikelę ir spustelėti mašinos stabdį, nors kai kurie ir dėl to nesivargina.

REKLAMA
REKLAMA

Psichologai aistros proveržį automobilyje priskiria sekso netikėtose vietose kategorijai. Juk tai trys viename: stiprūs pojūčiai, ypatingas mėgavimasis bei intriguojanti rizika. Ir, žinoma, kažkas labiau netikėto nei pavyzdžiui, seksas ant virtuvinio stalo. Paprastai automobilyje nesimylima kaskart vykstant į užmiesčio rančą. Todėl pasistenkite iš šio nuotykio išspausti maksimumą.

REKLAMA

Automobiliui sustojus puikiame beržynėlyje nepulkite vienas kitam į glėbį, bet geriau atlikite trumpą žvalgybą ir įsitikinkite, jog gamtoje viešpataujate vieni. Turbūt nelabai apsidžiaugtumėte netikėtai šmėstelėjusios grybautojo kepurės ar didelės jo pintinės kaimynyste? Pritemdyti automobilio langai šiuo atveju – didelis privalumas, mat be jų rizikuojate virsti akvariuminėmis PC Mega žuvelėmis.

Šypsotės be reikalo – smalsuoliai išdygsta ir nakties vidury. Štai tokio ilganosio skundiko dėka JAV Minesotos valstijoje už meilę automobilyje gresia tūkstančio dolerių bauda ir 90 parų kalėjimo.

REKLAMA
REKLAMA

Pasirodo, ne visi supranta meilės automobilyje poreikį. Seksologai tvirtina, jog tokio sekso mėgėjus labiausiai kaitina mintis, kad kas nors juos gali užklupti. Ne, tai dar nereiškia, jog būtent to jie ir trokšta.

Iš tiesų gyvenimas margas ir kiekvienas turi savo suvokimą apie seksualinę elgseną. Tiesa, toks pasiteisinimas tikrai negalios, jei būsite užklupti vaiko, nes tai prieštarauja bet kokioms moralės normoms.

Ir dar grįžtant prie įvadinio pasiruošimo temos – išjunkite mobilųjį telefoną ir pasistenkite įsiklausyti į natūralius gamtos garsus: upelio čiurlenimą ar atklydusio paukštelio giesmę. Savo partneriui patarkite tą patį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, kad ir koks stiprus būtų jausmų proveržis po lietuvišku beržu, turbūt svarbiausia – pasirūpinti stovėjimo stabdžiu, nes gali nutikti taip, kad pačiu karščiausiu momentu pajusite, kaip ima riedėti mašina.

Ir tai dar viskas, apie ką reikėtų pagalvoti ruošiantis įspūdingai meilei scenai automobilyje, todėl drįstame  patarti:

–pasiimkite Kamasutros knygelę, kurioje rastas pozas, tinkamas mažai erdvei, pritaikysite automobilyje;

– išsirinkite veiksmo sceną: keleivio sėdynę priekyje, ilgą sėdynę gale ar vairuotojo kėdę, reikalaujančią aukštojo pilotažo, arba automobilio variklio dangtį (aštrių pojūčių mėgėjams);

REKLAMA

– nuspręskite, kuriam iš partnerių teks laimė būti viršuje, kad po to nereikėtų stumdytis ir skaičiuoti mėlynes;

– kadangi viduje mažai erdvės, saugokitės, kad nesusimuštumėte galvos į automobilio stogą ar vairą;

– jei abu esate pusiau sėdimoje padėtyje, pagalvokite, kurio bus daugiau matyti pro automobilio langą;

– neišsirenkite nuogai – artėjant pavojui greičiau apsirengsite;

– nepamirškite, jog automobilyje nėra dušo;

– sargybinio funkciją patikėkite šuniui, kuris tupėdamas lauke mielai praneš apie kiekvieną įsibrovėlį, išdrįsusį sutrukdyti meilės žaidimams, už menką atlygį – riebų kaulelį;

– nusiteikite, jog pirmą kartą partneriui patenkinti jūsų automobilyje gali ir nepavykti, bet visuomet verta tikėtis antrojo karto.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų