REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

AB Telecentras pranešė, kad 4G internetu „Mezon“ galima naudotis visuose Lietuvos kurortuose. 4G „WiMAX“ technologijos ryšys Nidoje ir Palangoje veikia jau trejus metus, o šiemet jis pasiekė ir Birštoną bei Druskininkus. Mobilusis 4G internetas „Mezon“ veikia ir kurortinėse teritorijose – Anykščiuose, Ignalinoje, Trakuose, sakoma Telecentro pranešime.

REKLAMA
REKLAMA

Skelbiama, kad mobilusis 4G internetas „Mezon“ prieinamas jau maždaug 100 Lietuvos miestų ir gyvenviečių.

REKLAMA

Per pirmą šių metų pusmetį 4G „WiMAX“ ryšį įdiegęs 13 naujų vietovių, Telecentras skelbia ir toliau aktyviai plečiantis tinklą. 4G mobiliojo interneto paslauga galima naudotis jau ir Biržuose, Gelgaudiškyje (Šakių r.), Girkaliuose (Klaipėdos r.), Jakuose (Klaipėdos r.), Kalvarijoje, Lazdijuose, Pakruojyje, Šilutėje, Viduklėje, Žiaukuose (Klaipėdos r.).

Pastačius daugiau bazinių stočių, mobiliojo 4G interneto „Mezon“ prieinamumas padidėjo Vilniuje (Bajorai, Rasos, Vismaliukai, Verkiai, Eišiškių, Juodvarnių, Vinčiūniškių sodai), taip pat Alytuje, Biržuose, Kaišiadoryse, Kaune, Kėdainiuose, Klaipėdoje, Panevėžyje, Pakruojyje, Skuode, Šiauliuose, Utenoje, sakoma pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų